Kolovoz 14, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Novi video singl Matije Vuice znakovitog naslova – ”Nama dobra vremena dolaze”

Matija Vuica_foto_SBP

Matija Vuica je snimila video zapis na skladbu ”Nama dobra vremena dolaze”. Inspiraciju za pjesmu je dobila u vrijeme izolacije, a povodom toga za ShowBizzMagazin je izjavila,

” Zaglušujuća tišina dugo je bila dio svakodnevnice, ali u tišini sve najbolje čuješ. Tišina je  iznjedrila  ovu pjesmu u izolaciji u kojoj smo svi bili i ta nemogućnost odlaska na posao zapravo  je probudila moju drugu ljubav koja je dugih 6 godina bila potisnuta jer je moda zauzela sve pozicije. U našem kućnom studiju snimili smo predivnu baladu koja u svakom životnom trenutku nosi poruku nade. Nisam ni slutila da će mi toliko značiti i da će mi donijeti toliko novog uzbuđenja i neke začudne treme. I zato jedva čekam da je čujete i pogledate spot koji bilježi ona mjesta koja smo u tišini obilazili i koja su nam bila cijeli svijet gotovo 2 mjeseca.

 

 

Matija Vuica_foto_SBP
image-188525

 

 

Matija Vuica_foto_SBP
image-188526

 

 

Moje haljine nastale su u polurazrušenom ateljeu, ali baš zbog svega toga, zbog svih strahova, porušenih krovova, napuklih zidova, prijatelja koje nismo zagrlili, otkazanih vjenčanja i putovanja; moj optimizam je još veći i ništa mi neće ovaj život pokvarit jer: “NAMA DOBRA VREMENA DOLAZE“.

 

Matija Vuica_foto_SBP
image-188527

 

 

U ovim teškim trenutcima, koje svi skupa proživljavamo, pronalazim veselje u stvaranju pjesama, kako bi one mogle potaknuti ljude na buđenje vlastitih snaga skrivenih duboko u njima. ”

 

 

Matija Vuica_foto_SBP
image-188528

 

 

Matijina vrhunska izvedba daje dodatnu vrijednost pjesmi i stvara oko nje jednu mistično – emotivnu atmosferu. Video je sniman u jednoj nadrealnoj atmosferi.

Video započeo Zoran Happ, nastavio Amarie film,  a montirao i dodatno oblikovao Ivan Marevich.
Make up: Mirta Makeup Artist, Karla Lalić
Hair: Božidar Pavlić
Fashion by Matija Vuica Fashion & Design

 

 

 

Prateći vokali: Jadranka Krištof i Dragan Brnas

Slide guitar: Dragan Brnas

Snimao, miksao i masterizirao: Mihael Blum

Snimano u studiju „Magic Music“

Glazba, tekst i aranžman: Jurica Popović

℗ & © 2020. MAGIC MUSIC PRODUCTION

 

 

Matija Vuica_foto_SBP
image-188529

 

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts