Svibanj 31, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Novi skandal: Zvijezde prosvjeduju zbog promjena u dodjeli Oscara

oscar

Akademija filmskih umjetnosti i znanosti početkom tjedna objavila je da će se dodjela nagrada za nekoliko kategorija održati tijekom emitiranja reklama

George ClooneyBrad Pitt i Robert de Niro u četvrtak su podržali prosvjede u Hollywoodu protiv planova organizatora Oscara da se nagrade za najbolju fotografiju, montažu i neke druge kategorije dodijele tijekom emitiranja reklama na ceremoniji koja se održava sljedeći tjedan.

Sandra BullockEmma Stone i Jon Hamm također su podržali otvoreno pismo redatelja Martina ScorseseaSpikea Leeja i Alfonsa Cuarona koji su pozvali na promjenu odluke koja vrijeđa profesionalce u tim kategorijama.

Akademija filmskih umjetnosti i znanosti početkom tjedna objavila je da će se dodjela nagrada za nekoliko kategorija održati tijekom emitiranja reklama u izravnom prijenosu 24. veljače.

Planirano je da se skraćene snimke pobjedničkih govora u tim kategorijama emitiraju kasnije tijekom izravnog prijenosa. Organizatori dodjele nastoje skratiti trajanje dodjele kako bi povećali televizijsku gledanost.

Na ceremoniji se dodjeljuju Oscari u ukupno 24 kategorije. Organizatori su se obvezali da će skratiti dodjelu za 40 minuta na ukupno tri sata.

Izvor: RTL  Foto Screenshot

About The Author

Related posts