Svibanj 31, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Novi singlovi: Slavonia Band, Davor Borno

slavonia_band_SBP

Slavonia Band nakon nekoliko mjeseci ima novu pjesmu “Dalje od mene” koja je ovoga puta rezultat suradnje popularnog autorskog dvojca Damira Bačića i Vjekoslava Dimtera. Prepoznatljiv zvuk i aranžman iz studija “Indigo produkcija” nastavak su onoga što Slavonia Band radi već niz godina. Spot je sniman na predivnim predjelima jezera Borovik nedaleko Đakova, a uz ideje i asistenciju Katarine Horvat snimio ga je i režirao Ivan Majić.

Pjesma ujedno označava i početak snimanja materijala za novi album koji će objaviti za Croatia Records. Uz novu pjesmu potpisali su i ekskluzivni diskografski ugovor.
“Slavonia Band je došla u Croatia Records jer misli da je to najbolja
diskografska kuća u Hrvatskoj i želimo polučiti uspjehe kroz naš rad te nam
tu treba pomoć Croatia Recordsa. Hvala im što će na putovanju do novog
albuma biti uz nas”,
rekao je frontmen Slavonia Banda Branko Ilakovac.

Pjesma “Živote moj” novi je službeni singl i spot kantautora Davora Bornakojim najavljuje svoj deveti po redu studijski album. Autobiografska pjesma Davora Borna priča je o životnoj, sudbinskoj ljubavi koja je savršeno upakirana u mediteranski pop aranžman iza kojeg stoji Mario Mikšić, a Borno joj je dao svoju prepoznatljivu, romantičarsko baritonsku interpretaciju.


Za vizualni dojam pobrinula se talijanska ekipa iz milanske produkcijske kuće “Aurora”, a atraktivni prizori snimljeni su u američkom nacionalnom parku “Big Bend” u Texasu dok su zadivljujuće kamene vizure i morsko plaventnilo snimljeni na hrvatskim plažama Beritnica i Slana na otoku Pagu.

Davor_Borna_SBP
image-176457

Davor Borno je jedan od naših najpopularnijih izvođača na slovenskom tržištu, a s prethodnim singlom “Dukati” najavio je i povratak na hrvatske pozornice. Prvi album snimio je kao pjevač grupe ITD band 1990. godine, a do danas je objavio više od 80 autorskih pjesama na svojih osam studijskih albuma te je nastupio na trinaest hrvatskih festivala.

Piše L.A Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts