Lipanj 07, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Novi singl i video spot: Franka – Sve dok sanjaš ”Za mene najposebnija pjesma do sada!”

Franka Batelić ss

”Sve dok sanjaš” novi je singl hrvatske pop zvijezde Franke. Glazbeni kritičari koji su poslušali pjesmu, kao i glazbenici koji su radili na njoj, opisali su je kao istinsku nasljednicu Frankinog velikog hita “S tobom”.

”Za mene najposebnija pjesma do sada! Kad sam prvi put kod Branimira Mihaljevića u studiju čula prve taktove klavira, imala sam isti osjećaj kao kada sam čula ‘S tobom’. Znala sam da je ta pjesma moja, da su mene te note pronašle!” rekla je Franka i dodala:

”Priznajem, jedna sam od onih trudnica koje žele taj dio sebe zadržati dalje od svih, to je za mene najprivatniji, najemotivniji i najosjetljivji period života, ali toliko sam sretna što smo nas Dvoje snimili ovaj spot, i što će Nam zauvijek ostati kao uspomena na najljepše trenutke. U ovoj pjesmi mogu se pronaći mnogi: supružnici, partneri, prijatelji, roditelji, djeca – svi oni koji nekoga neizmjerno vole.”

Glazbu i aranžman potpisuje Branimir Mihaljević, a tekst Nenad Ninčević - sjajan i provjereni autorski tim. Za pjesmu je snimljen i video spot u režiji Sandre Mihaljević i Igora Ivanovića, koji je premijerno prikazan na Frankinom YouTube kanalu

 

 

 

 

 

 

 

Styling i kreativu potpisuje Jasenka Tudor Bevanda, šminku Kristina Hošnjak, a frizuru Salon Franić. Spot, prepun specijalnih efekata tvrtke Mirnovec, sniman je dva dana u slovenskoj Logarskoj Dolini.

 

Franka Batelić_SBP
image-174030

 Video spot predstavlja predivnu priču o krugu života gledanu očima majke, a prikazanu kroz godine, tj. sva četiri godišnja doba.

*Bili bismo vam zahvalni ukoliko ćete pronaći vremena i ugostiti Franku u svojem mediju. Za sve dodatne Frankine izjave i snimanja, slobodno kontaktirajte Frankinog menadžera Sinišu Bevandu na mail sinisa.bevanda@gmail.com ili telefon +385919007997.

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts