Lipanj 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Novi rat u obitelji: Meghan razbjesnila palaču samo jednim potezom i kršenjem danog obećanja

Meghan Markle

Meghan Markle podigla je veliku prašinu vrativši se iz Kanade u Veliku Britaniju kako bi s princem Harryjem prisustvovala njihovim zajedničkim službenim obavezama prije nego i službeno napuste kraljevsku obitelj.

I dok su joj se Britanci razveselili i jedva je dočekali, čini se da je 37-godišnja Meghan neke već uspjela i poprilično naljutiti. Tako britanski mediji prenose da je vojvotkinja od Sussexa izazvala bijes kod Camille, supruge princa Charlesa, prekršivši obećanje da neće zasjeniti njezin dugo planirani govor o nasilju u obitelj u sklopu 10. godišnjice festivala “Women of the World” u Nacionalnom kazalištu.

Meghan se pojavila na spomenutom događanju i navodno je inzistirala da ju fotografiraju, nakon što ju je sama Camilla pozvala no na kraju se to ipak nije pokazalo kao dobra odluka jer ju je Meghan uzrujala, točnije bila je bijesna.

Supruga princa Charlesa planirala je svoj govor gotovo godinu dana, a Meghan ju je svojom pojavom u potpunosti zasjenila kada pojaviviši se u privatnom angažmanu. Fotografije s događanja objavila je i službenom profilu na Instagramu nje i Harryja čime je samo pogoršala stvari.

Meghan Markle.png2
image-184310

“Camilli je posao vrlo važan, a njezina odluka da ju zasjeni bila je pomno isplanirana. Naravno, znalo se da će Harry i Meghan imati svoje obaveze u Londonu ovog tjedna, kao i neke privatne obaveze ali svi su se bili složili kako bi Camillin govor trebao biti prioritet. Nažalost, neki ljudi su imali druge ideje”, izjavio je jedan od dužnosika kraljevske palače za The Mirror.

Meghanin potez je izazvaš šok i bijes u Palači jer je Meghan odbila poslušati što joj se reklo i prekršila važna obećanje, opet.

Izvor  dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts