Srpanj 08, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nova TV_Supertalent – Sjajni kandidati odusevili ziri u pretposljednjoj audicijskoj emisiji

Supertalent_SBP

U pretposljednjoj audicijskoj emisiji Supertalenta gledatelji su upoznali nove kandidate koji su svojim talentom impresionirali žiri i plasirali se u sljedeći krug natjecanja, kao i one čiji nastup nije bio dovoljno uvjerljiv da zasluži prolaz dalje.

Supertalent_SBP
image-177328

Definitivno uvjerljiv bio je nastup plesača iz Bihaća, Edija i Adne koji su žiri oduševili svojom koreografijom. Uvijek sam jako sretna kada Supertalent može poslužiti kao platforma za prezentaciju višegodišnjeg truda, rada, znoja, odricanja i svega onoga što svaki plesni umjetnik prolazi kroz život, a tako često bude skriven u nekom kutu plesne dvorane bez prilike da pokaže koliko je plesna umjetnost predivan kanal za izraziti umjetnost, za ispričati priču. U svakom slučaju, prostora za nadogradnju u koreografskom segmentu pričanja priče ima, ali vas dvoje ste mi predivni i baš sam uživala gledati vas oduševljena je bila Martina, a Janko je komentirao: Apsolutno ste pokazali iskrenu emociju i ovi dramski momenti koji su postojali su bili pravi, točni, neforsirani, ne glumatanje, već ste ih osjećali i time smo ih i mi dobili. U ovoj sezoni smo vidjeli neke nastupe prije vas, vidjet ćemo i poslije vas, ali ovo će sigurno ostati jedan od najboljih nastupa ove sezone.

Supertalent_SBP
image-177329

 

Osim ovog plesnog dua, žiri je oduševio i trio pod imenom No shame koji su nastupili s pobjedničkom koreografijom s festivala iz Novog Sada. „Ja ću samo reći da samopouzdanje s daškom prepotencije je uvijek dobrodošlo ako ima pokriće. Vi imate to pokriće tako da nemam što komentirati ples, dovoljno ste snažniporučio im je Davor, a Maja je istaknula plesačicu Gloriju. Jako si dominanta u ovoj duo/trio kategoriji. Imaš tu jednu mušku energiju koju ja silno volim kada je posao u pitanju. Teško da ja sad vama mogu reći nešto pametnije što već niste čuli, bili ste zaista sjajni, kazala je.

 

Twirlingom se predstavio Benjamin Iličić i osim žirija, oduševio i publiku. Ovo koliko ti visoko baciš taj svoj štap, okreneš se, napraviš premet, namigneš mi, napraviš dva koraka i onda ga još uloviš, meni to izgleda ako naučna fantastika, tako da to što ti radiš je ludilo poručila mu je Maja, Janko je kazao da nikada nije vidio takvu finoću pokreta, a Davor je zaključio: Napraviti dvostruki ili trostruki spin i fokus sa spina maknuti na štap i uloviti, dovoljno govori o tvojoj stručnosti, o tvojoj vještini.

Četiri da od žirija, ali i divljenje dobio je Tihomir Dragutinović koji se predstavio s talentom brzog pamćenja. Nakon što je pogledao karte iz špila, s izrazitom preciznošću je ponovio jednu za drugom, a nakon toga svatko od žirija kazao je nekoliko riječi koje je potom Tihomir ponovio točnim redoslijedom. Ovo mi je super objašnjenje koje ste dali kako pamtite. Htio bih vas vidjeti opet izjavio je Janko, a s njim se složio i ostatak žirija.

 

Piše M.M Foto ShowBizzPress

 

About The Author

Related posts