Srpanj 12, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Supertalent – Marija Šekerija oduševila žiri

image001

U četvrtoj epizodi Supertalenta žiriju su se predstavili brojni sjajni kandidati, a Marija Šekerija jedna je od kandidatkinja koja je oduševila žiri.

U zlatnoj svečanoj toaleti Marija se pojavila na pozornici i otpjevala pjesmu ’11’ Marije Šerifović. Ovako nešto smo čekali, a tko čeka, taj i dočeka! Baš jedan jako okrugli, topli, moćan vokal koji može pjevati, ja vjerujem, zbilja sve! oduševljena je bila Martina, a Maja je komentirala: Ja kada sam vidjela što pjevate, ja sam prvo pomislila ili je potpuno luda ili je genijalna pjevačica. Ispalo je da ste ovo drugo. Marija, Vi ste meni hit! Osim Marije, žiri je izvedbom hitova grupe Queens oduševio i Dječji zbor glazbene škole Varaždin, a osim Maje koja je jecala u suzama i Martini i Janku zasuzile su oči.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
image-175238

 

 

Ovog trenutka mi ne pada ništa manje stereotipno na pamet nego da sam toliko sretna da postoje takvi ljudi kao što ste vas dvoje profesora i da postoje djeca koja su krenula zahvaljujući Vama putem koji meni i kao majci daje ipak vjeru u bolju budućnost komentirala je Martina, a Maja je dodala: Ne znam razlog zašto sam plakala, ali ta silina emocija koja se dogodila kad ste vi počeli i onda kada sam vidjela te muške suze kod Janka koji najiskrenije plače. Molila sam Boga da prestanete jer raspast ću se koliko ste me oduševili. Ovo je bio takav emotivni i dobar događaj, tako da jedva čekam da vas vidim ponovno.

Žiri je bez teksta ostavio i mađarsko-talijanski ljubavni par Duo Giurintano koji su izveli akrobatsko rolanje. Vi ste jedan potpuno lud par!

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
image-175239

 

 

Mislim da ste najseksi par u Supertalentu ikad!poručila im je Maja, a prije nego li su zajedno stupili na pozornicu, Mađarica Kathy Donnertpredstavila se talentom žongliranja s nogama. Reći ću samo jednu rečenicu: jako mi se sviđaju tvoje noge, u umjetničkom smislu, komentirao je Davor, a Janko je rekao kako tako nešto još nije nikada vidio.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
image-175240

 

 

Nakon deset godina, Kiki i Kiki ponovno su se vratili na pozornicu Supertalenta i svojim break danceom osvojili žiri. Ovo je sasvim sigurno najbolji break dance kojeg smo vidjeli ne u ovoj sezoni Supretalenta, već u zadnjih xy sezona!oduševljena je bila Martina, dok je Maja komentirala kako iznimno dobro plešu, no ‘ništa tragičnije od koreografije još nije vidjela’. „Držite se plesanja, manite se ćorava posla! poručila im je.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
image-175241

 

Piše L.A Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts