Kolovoz 09, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nova TV – Vladimir Posavec Tušek o preokretima u seriji Drugo ime ljubavi

Vladimir Posavec Tušek_SBP

Od finala uzbudljive domaće hit serije ”Drugo ime ljubavi” dijeli nas samo par tjedana, a glumac Vladimir Posavec Tušek u intervjuu otkriva kako je bilo snimati posljednje epizode i što nas uskoro očekuje u napetoj seriji: ”Bit će preokreta, puno preokreta. Postat ću djed – ja djed – to su mi sredili”.

 

 

Vladimir Posavec Tušek_SBP
image-186973

 

 

 

Poznati glumac je u seriji utjelovio moćnog lokalnog biznismena Karla Krpana kojeg je zaručnica varala s njegovim sinom, a na pitanje što bi savjetovao svom liku, kaže: ”Ne bih mu ništa savjetovao. Taj me tip strašno nervirao”. Koliko mu je bilo izazovno glumiti nekog starijeg od sebe, kako je glumiti dramatične scene, s kim je na setu najviše kliknuo i kakva je atmosfera bila na snimanju te koliko mu nedostaje glumački posao tijekom trenutne karantene;

 

 

 

 

U napetim epizodama ovog tjedna pogledajte posljedice Karlovog bijesa nakon što je otkrio kako su mu sin, bivša zaručnica, njezina sestra te njegova bivša zaposlenica radili iza leđa.

U vrtlogu novonastalih događaja Lola postaje žrtvom vrlo nezavidne situacije, a u pomoć joj priskače Saša iako se u zadnje vrijeme prema njoj hladno ponašao. Lola se vraća na imanje, no njezin susret s Julijom odvija se u više nego napetoj atmosferi.

 

Vladimir Posavec Tušek_SBP
image-186974

 

 

 

Irena razočarana člankom kojeg je napisala, a urednik prije objave potpuno preuredio, u gostionici među mještanima napravi pomutnju i time izazove novi problem za Karla. Kako će se sve završiti – hoće li Saša uspjeti izbaviti Lolu iz nove nevolje, hoće li mještani uspjeti iz Karla izvući istinu o spornom projektu i što će se događati s Lukom u zatvoru, pogledajte u novim dramatčnim epizodama hit serije ”Drugo ime ljubavi” na Novoj TV od ponedjeljka do petka u večernjem terminu.

 

 

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts