Lipanj 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nova TV Supertalent – Najgledanija zabavna emisija na Novoj TV

Nova TV_ Supertalent_ Davor Bilman_ Maja Šuput_ Janko Popović Volarić _Martina Tomčić_SBP

U novoj, sedmoj sezoni ‘Supertalenta’, koja će gledatelje pred malim ekranima okupiti već ove nedjelje 29. rujna od 20.15 sati, ponovno tražimo nove talente vrijedne pobjede i točke koje ostavljaju bez daha. Pjevači, glazbenici, plesači, akrobati, iluzionisti, kao i brojni drugi talenti, borit će se za laskavu titulu sedmog Supertalenta, a prolaz u daljnje natjecanje ovisit će o stručnom žiriju kojega i ove godine čini dobro uigrani tim: Davor Bilman, Maja Šuput, Janko Popović Volarić i Martina Tomčić.

 

 

Nova TV_ Supertalent_ Davor Bilman_ Maja Šuput_ Janko Popović Volarić _Martina Tomčić_SBP
image-172538

 

 

U audicijskim emisijama koje slijede vidjet ćemo pregršt talenata koji su došli pokazati da mogu, žele i trebaju biti nove zvijezde najpoznatijeg talent showa. U prvoj emisiji vidjet ćemo brojne zabavne i uzbudljive nastupe, kao i one koji će svojom dirljivom izvedbom zasigurno potaknuti i vrtlog emocija kako kod žirija tako i kod gledatelja. Od pjevača na pozornicu ‘Supertalenta’ stat će neki natjecatelji koji će izmamiti suze kod žirija, ali i neki koji će s nje otići s četiri iksa. Neki kandidati ostaviti će sve u čudu svojim talentom koji nije nikad viđen na ovim prostorima, dok će neki kandidati svojim talentom nasmijati žiri i gledatelje do suza.

 

 

Nova TV_ Supertalent_ Davor Bilman_ Maja Šuput_ Janko Popović Volarić _Martina Tomčić_SBP
image-172539

 

 

 

Sedma sezona sastoji se od osam audicijskih emisija, dok ćemo u emisijama uživo gledati TOP 40 kandidata koje je žiri izabrao i potvrdio da upravo njih, odnosno njihov talent žele gledati u borbi za pobjedu.

Već prva epizoda nove sezone ‘Supertalenta’ donosi zagarantiranu zabavu, a tko će sve stati pred žiri i hoće li izboriti prolaz u daljnje natjecanje, ne propustite doznati u nedjelju od 20.15 sati na Novoj TV!

 

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts