Svibanj 20, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nova TV – Igor Mešin voditelj showa ‘Ljepotice i genijalci’

Igor Mesin

Od idućeg tjedna gledatelji Nove TV imat će priliku pratiti novi show ‘Ljepotice i genijalci’, a kroz uzbudljiva natjecanja u utrci za glavnu nagradu kandidate će voditi poznato televizijsko lice – Igor Mešin.

„Show ‘Ljepotice i genijalci’ novi je format koji će gledatelji zasigurno obožavati i drago mi je da je voditeljska palica pala u moje ruke. Riječ je o slavljenju razlika, upoznavanju samog sebe, iskušenjima i nadilaženju vlastitih granica. Bit će svakako zanimljivo vidjeti kako će se naši kandidati snaći u raznoraznim situacijama!“, izjavio je Igor.

 

Igor Mesin
image-157416

 

Već u prvoj epizodi ovog zabavnog showa, gledatelji će upoznati kandidate, ali i doznati tko će koga izabrati kao svog partnera, odnosno partnericu. Natjecatelji će morati pokazati svoj talent, znanje, vještine, ali i socijalnu inteligenciju kroz izvršavanje zadataka i u tandemu osvojiti glavnu nagradu ukoliko izbjegnu eliminacije. Zadaci testiraju njihove vještine i znanja, a odvijat će se u vili u kojoj su smješteni te na različitim vanjskim lokacijama. Kandidati se međusobno ocjenjuju, ali i od strane gostujućih članova “žirija”, odnosno posebnih gostiju. Kandidati sudjeluju u svim izazovima kao par, i kao par i napuštaju emisiju nakon eliminacija.

 

Igor Mesin
image-157417

 

Zabavne avanture ljepotica i genijalaca pratite od ponedjeljka do srijede od 22:30 na Novoj TV!

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts