Lipanj 05, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nova TV – Filmska večer u Plesu sa zvijezdama

Ples sa zvijezdama live emisija  SBP

Svi filmofili i ljubitelji filmske glazbe doći će na svoje jer ovog petka deset plesnih parova izvodit će svoje točke uz popularnu filmsku glazbu. Prvi par, Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt napustio je show, no ove nedjelje će se nakon svih izvedbi opet dva para naći u plesnom dvoboju u kojem će dobiti priliku boriti se za ostanak u najgledanijem zabavnom showu u Hrvatskoj.

Marko Grubnić i Ela Vuković se nisu baš previše proslavili quickstepom koji ih je u drugoj emisiji showa doveo čak i do plesnog dvoboja, no tango je jedna nova priča. Quickstep je ovaj put zadan Sonji Kovač i Gordanu Voglešu, dok će jive ove nedjelje zaplesati Ecija Ojdanić i Marko Šapina.

Ples sa zvijezdama SBP
image-158686

Najviše ocjene žirija prije samo tjedan dana osvojili su Slavko Sobin i Gabrijela Pilić, no je li samo tjedan dana dovoljno da usavrše i bečki valcer, saznat ćemo uskoro. Dva para će izvesti rumbu – Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić, ali i Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić. Jedan filmski paso doble izvest će pak Paula Jeričević i Ivan Šarić.

Nives Celzijus sa svojim plesnim partnerom Mateom Cvenićem intenzivno radi na cha-cha-cha koracima baš kao i Damir Kedžo i Helena Janjušević, a koji će više oduševiti žiri i publiku vidjet ćemo nakon ocjenjivanja i zatvaranja telefonskog glasovanja. Jazz danceom će se ovaj put pozabaviti Davor Garić i Valentina Walme.

Studiom showa Nove TV zaorit će se popularni glazbeni brojevi tijekom kojih ćemo se prisjetiti nekih od najpoznatijih filmskih hitova, a to sve uz atraktivne i zabavne plesne točke 10 profesionalnih plesača mentora i 10 zvijezda koji će dati sve od sebe, otplesati najbolje što znaju, a pri tome zabaviti i sebe i mnogobrojnu publiku ispred malih ekrana.

Ples sa zvijezdama SBP
image-158687

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts