Srpanj 16, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nova TV – Audicije za novu sezonu Supertalenta – uskoro!

Supertalent  Nova TV SBP

Još svega nekoliko tjedana dijeli nas od audicija najpopularnijeg showa u Hrvatskoj, globalnog hita ”Supertalent”, a svi oni koji ne žele propustiti priliku i biti dio najvećeg spektakla na ovim prostorima još uvijek stignu se prijaviti.

Sedma sezona najpoznatijeg talent showa u svijetu ponovno otvara svoja vrata i donosi najspektakularnije, najneobičnije, najemotivnije i najatraktivnije trenutke u domove gledatelja Nove TV. Potraga za nesvakidašnjim, neobičnim, iznimnim i iznenađujućim talentima koji će se boriti za titulu novog, sedmog hrvatskog ”Supertalenta” je u tijeku. Show u kojemu nitko nije premlad ni prestar, show koji oslobađa sve talente, uvijek ide korak dalje!

Supertalent  Nova TV SBP
image-164102

Da je ”Supertalent” hit koji iz sezone u sezonu ne prestaje oduševljavati publiku, dokazuju i podaci gledanosti. Posljednja emitirana sezona showa Nove TV zauzela je tron gledanosti kao najgledanija zabavna emisija u Hrvatskoj. Šesta sezona ostvarila je prosječan udio u gledanosti od 49,5 posto, a svaku epizodu gledalo je oko 800 tisuća gledatelja.

Pokažite što znate i dokažite da ste najbolji, a prijaviti se možete putem prijavnice novatv.hr/supertalent ili pozivom na broj: 060 808 801 (Cijena:3,75 kn/poziv fix. i 5,05kn kn/poziv s mob.)*

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts