Rujan 20, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nova serija o Diani razbjesnila prinčeve: Četiri puta se htjela ubiti

Princeza Diana

Prinčevi William  i Harry  suočit će se uskoro s novom patnjom, piše “Daily Mail”. Na Netflixu izlazi kontroverzni dokumentarac “Being Me: Diana”, koji prati životne turbulencije njihove pokojne majke, princeze Diane.

Dokumentarac iznosi skandaloznu tvrdnju da je princeza pokušala oduzeti sebi život čak četiri puta. Producenti planiraju četiri nastavka, a priča će pratiti borbu princeze za njeno narušeno mentalno zdravlje, poremećaje u prehrani, nesretan brak sa princom Charlesom i bolno djetinjstvo.

 

princ william i princ harry ss
image-186925

 

 

” William  i Harry bit će veoma zrujani i bijesni ”, rekao je za britanske medije anonimni izvor.

Netflix je već surađivao sa princom Harryem, a on i supruga Meghan trenutno vode pregovore sa streaming servisom u vezi s budućim projektom pa se šuška kako će ovaj dokumentarac narušiti njihove odnose.

Dokumentarac koji se priprema, navodno će prikazati do sada neviđene snimke princeze Diane u periodu od 1990. do 1992. godine, a pratit će njenu unutrašnju borbu uoči odluke da se razvede od princa Charlsa. Niti kraljevska obitelj niti obitelj princeze Diane neće sudjelovati u dokumentarcu, odbili su išta govoriti i snimati.

 

 

Izvor Avaz.ba Foto Screenshot

About The Author

Related posts