Travanj 05, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nova ljetna kolekcija Monike Sablić „From Split With Love“

Monka Sablić

Zanosna Iva Jerković zaštitno je lice nove ljetne kolekcije splitske dizajnerice Monike Sablić. Kampanja naziva „From Split With Love“ snimana je pred foto objektivom Danijela Galića u predivnoj Vili Dalmaciji.

Viziju kolekcije imala sam još ove zime. Iva je pravi mediteranski tip žene koja se odlično uklopila u kampanju – kaže Monika.

I ova kolekcija je u Monikinom prepoznatljivom stilu, ženstvena i seksepilna, idelna za sve prigode. Jako je nosiva i za dnevni i za večernji look, kao i za svečane prilike.

Kolekcija se sastoji od šarenog kombinezona s romantičnim cvjetovima i haljine na preklop s volanima. U kolekciji je i bež suknja i bijeli top, bijela uska haljinica na cvjetove koju nosi Iva, svijetlo plava haljinica u stilu Fellinijevih filmova koju nosi Monika. Zatim šarene hlače na cvjetove i od brokata u dvije različite boje lila i svijetlo plava te top na jedno rame.

 

Za make up zaslužne su Bela make up iz salona Larita studio i Violeta Kekezović, dok je cvijeće stilizirao Ivo Radan, nakit SNS Design Showroom.

Piše D.T. Foto Danijel Galić

About The Author

Related posts