Rujan 23, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nova kolekcija ELFS sunčanih naočala!

ELFS sunčane naočale

Najpopularniji domaći modni brand ELFS predstavlja nam senzualnu kampanju dizajnerskih sunčanih naočala. Premda smo od njih navikli da akteri modnih kampanja budu zvučna imena hrvatske estradne scene, ovog puta naglasak je stavljen na luksuzne sunčane naočale.Dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić za ovo ljeto osmislili su pet modela sunčanih naočala specifičnih po kombinaciji materijala i boja. Naočale su nazvane po udaljenim svjetskim destinacijama kako bi se istaknula različitost modela. Kolekcija se sastoji od ručno izrađenih naočala tako na jednom mjestu okuplja ove destinacije:HONG KONG, BANGKOK, ISTANBUL, AMSTERDAM, ACAPULCO, CANCUN i HAVANU.

Model ACAPULCO je najklasičniji, crnih okvira s crnim gradual staklima. CANCUN dolazi s crnim okvirom i ružičastim staklima. Za one koje žele upečatljive naočale, birat će između Hong Kong i BANGKOK mačkastih modela ili ISTANBUL i AMSTERDAM koji su kombinacija transparentnog okvira i kontrastnih stakala.

Najženstveniji model je onaj koji dolazi pod imenom HAVANA. Njegov okvir je tigrasto transparentan, dok su stakla klasičan smeđi gradual.

“Uvijek se veselimo novim iskoracima iz naše standardne ponude, tako da nam je dizajniranje ovih naočala bio izazov. Posebno nas veseli što su naočale ručno rađene naglašavaju dizajneri.

Naočale su dostupne u ELFS prodavaonicama u Zagrebu, Rijeci i Splitu, te putem ELFS web shopa po cijeni od 1100 kn.

Kampanju potpisuje fotograf Danijel Galić, a modeli su Luna Valas, Lorena Kovać, Marijana Kusić, Lana Klarić i Iva Berišić.

Izvor V.B Foto Danijel Galić

About The Author

Related posts