Lipanj 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nova kolekcija brenda Mai by Majda inspirirana je senzualnošću baroka

MAI by Majda 5

Predivna barokna palača Dverce, poznata kao dragulj zagrebačkog gornjeg grada, po prvi put je otvorila svoja vrata za potrebe modnog editorijala i to posebno za Majdu Postružin, dizajnericu i osnivačicu modnog brenda Mai by Majda.

 

MAI by Majda 9
image-115743

 

Palača koja je bila ogledalo društvenih zbivanja 18., 19. i početka 20. stoljeća u ovom modnom editorijalu poslužila je kao divan odraz nove kolekcije dizajnerice koja svim svojim kreacijama slavi ženstvenost. Posebnost ove kolekcije pod nazivom ‘Barunica’ nalazi se u inspiraciji koju dizajnerica crpi upravo iz baroka, što je vidljivo iz upotrebe ornamenata karakterističnih za barokno razdoblje, a senzualnost koja se može vidjeti u slikarstvu tog vremena krasi svaki pojedini komad nove kolekcije.

 

MAI by Majda 4
image-115744

 

Kreatorica je ostala vjerna svojoj glavnoj ideji vodilji, a to je uporaba prirodnih materijala poput viskoze, pamuka i baršuna (koji je također obilježio ovo za umjetnost važno razdoblje) s ciljem izrade odjeće u kojoj će se svaka žena osjećati ženstveno, udobno te naposljetku slobodno.

 

MAI by Majda 2
image-115745

 

Prepoznatljiv potpis brenda Mai by Majda, koji svakim danom oduševljava sve više žena te ima rastući broj vjernih korisnica, su volani koji aplicirani na haljine, košulje i suknje stvaraju poletnost pri pokretu.  Dizajnerica je velik naglasak stavila na mašnama koje krase haljine, majice i košulje.

 

MAI by Majda 7
image-115746

 

MAI by Majda 3
image-115747

 

Uz kolekciju ‘Barunica’ svaka žena koja je barem jednom u životu sanjala o članstvu u visokom kraljevskom društvu, vrhunskim će modnim komadima dobiti taj traženi osjećaj uzvišenosti, no ujedno će zadržati i dozu odmjerenosti. Kolekcija je namijenjena ženama neopterećenim tuđim mišljenjem, a svi odjevni komadi izgledat će sjajno u dnevnim i večernjim kombinacijama.

 

MAI by Majda 8
image-115748

 

MAI by Majda 6
image-115749

 

Kako bi se pridružili rastućoj zajednici domaćeg modnog brenda, posjetite Instagram i Facebook stranicu, webshop www.maibymajda.com ili showroom na adresi Dudovec 51, jer ćete sigurno pri pogledu na komade nove kolekcije htjeti postati vlasnicom jednom od njih.  Ovom kolekcijom brend Mai by Majda pokazao je poštovanje prema ljepotama povijesnih razdoblja zbog čega zasigurno ima svijetlu budućnošću.

 

 

MAI by Majda 1
image-115750

 

Model: Marina Mirt / Relatum Models

Šminka: Saša Joković

Frizura: Lucija Andrejić za Ruža essentials

Piše M.T Foto: Karmen Poznić

About The Author

Related posts