Listopad 20, 2018

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nova kolekcija brenda JJ by S&M Design daje poseban pečat poslovnoj ženi

unnamed (1)

Nova kolekcija Jelene Jugović Tuncel i Samre Menzilović Ćatić napokon je ugledala svjetlo dana i to na 39. Nivea BH Fashion Week-u Sarajevo. Kolekcija je, kao i mnoge do sada, pokupila niz pohvala i gromoglasan pljesak.

 

Ovaj neumorni dvojac svoju pret-a-porte kolekciju namijenjenu svim poslovnim damama koje žele izgledati elegantno i softificirano, predstavio je i turskom tržištu, a njihovi stalni klijenti su, kako kažu, dobro prihvatili nove komade bh. branda JJ by S&M Design.

„Kao i svaki put do sada posebna pažnja se posvetila izboru materijala, funkcionalnom dizajnu i silueti koja naglašava ženstvenost“ – ističu Samra i Jelena.

 

unnamed
image-114533

Kolorit kolekcije je posebno zanimljiv. Dominira srebrena boja. Ipak, da Samra i Jelena preferiraju i intenzivniji kolorit pokazale su nam jedinstvenim haljinama u crvenoj i kraljevsko plavoj boji. “U našoj novoj kolekciji zaista je sve sofisticirano i poslovno. Od kožnih komada, do ženstvenih pencil suknji i elegantnih haljina” – ističe Samra.

fashion, samra menzilovic
image-114534

 

Kako su kazale, cilj im je da sve dame koje se odluče za njihov dizajn budu jedinstvene i primjećene. “Bez obzira što se radi o komercijanoj kolekciji, mi uvijek nastojimo naše modele učiniti jedinstvenim i prepoznatljivim“ – ističu.

fashion, samra menzilovic
image-114535

 

Kreativni dvojac, Samra i Jelena, kroz svoje kolekcije pokušavaju pobjeći od unificiranog poslovnog looka i biznis dami dati poseban pečat po kojem će biti prepoznatljiva.

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

 

About The Author

Related posts