Lipanj 07, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nova kampanja Loredane Bahorić & Charlie Designa: Little Part of Me

charlie_FW2018_19-8

Avangardne modne bajke u crnoj boji zaštitni su znak Charlija. No predstavljanje kolekcije u samo jednoj /ne/boji nije nimalo lak zadatak.

Kod Lori je crna boja duboko prisutna u DNK brenda i kod Charlija je to nešto potpuno prirodno. Prisutnost samo crne boje, koja nosi cijelu priču, toliko je snažna da vizuali djeluju upravo suprotno; gotovo ispunjeni bojom.

Kolekcija je esencijalna i progresivna; minimalistička a pritom puna tihe strasti. Dinamika je dobivena kontrastnim teksturama, našivene aplikacije stvaraju dvodimenzionalan dojam, a krzno služi kao okvir osobnosti.  Ženu, kako je u svojim inspirativnim pričama vidi Lori, nježno i istovremeno snažno,  utjelovila je  mlada Petra / Relatum.

Sinergiju između Lori/ Charlija i Mare Milin ne treba posebno naglašavati. Njihova suradnja počela je davne 2007, a ovo je 14a kampanja koju rade zajedno. Jedni od najdojmljivih vizuala, vezanih za Hr modu, proizašli su upravo iz ove tvornice snova. Sama kampanja snimala se u istom danu kad i kampanja za Spirit by T.B. te je u jednom trenutku odlučeno preklopiti modele i dobili su sjajne neočekivane vizuale.

Cijelu modnu priču čini savršeno i pomno odabrana ekipa stručnjaka

Photo Mare Milin
Asist Photo Milan Krkač
Make Up Artist Simona Antonović
Hair Salon Saša
Model Petra. U. / Relatum
Video Suzana Arslani
Asistent Ana Šunjić
Cipele Moda Ivana

Piše D.T. Foto Mare Milin

About The Author

Related posts