Lipanj 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nova kampanja Ivane Janjić ruši granice muško-ženskog u modi

Ivana Janjić_kampanja (9)

Nakon nastupa na proteklom BIPA FASHION.HR-u, gdje je pozvana kao pobjednica Portanova Fashion Incubatora, Ivana Janjić objavljuje kampanju za svoju drugu kolekciju naslovljenu DIFERIT. Dizajnerica koja kreira hrabro i bez zadrške, nakon predstavljanja zanimljive muške kolekcije razrađene do zadnjeg detalja, i ovim vizualima potvrđuje smjer kojim je krenula u izgradnji brenda – muški pret-a-porter naglašeno sportskog, pomalo blindiranog izgleda.
Ivana Janjić Janjić pažljivo dozira dizajn, nudeći upečatljiv ali nosiv proizvod, istovremeno nas oslobađajući od svake predrasude o tome što muškarci smiju odijevati. Naime, u kolekciji DIFERIT, kao i onoj prethodnoj, Janjić je ponudila viziju muškarca koji može odjenuti i suknju u svakodnevnim outfitima bez da šokira. “Iako živimo u vrlo demokratičnom, čak kaotičnom vremenu kada je riječ o konvencijama u odijevanju, društvo nas još uvijek poprilično i nepotrebno ograničava. Stoga smo se poigrali na snimanju ove kampanje pa dali i ženi da odjene mušku kolekciju”, objasnila je mlada dizajnerica Ivana Janjić ideju snimanja novih vizuala. Vješto manevriranje avangardnim dizajnom, ali i izrazitom nosivošću i funkcionalnošću, Janjić želi srušiti sve postavljene norme koje vladaju u društvu i muškarcima ponuditi da budu ono što žele biti.

Ivana Janjić_kampanja (8)
image-116347

Ivana Janjić_kampanja (7)
image-116348

 

 

Ivana Janjić_kampanja (6)
image-116349

 

Da nisu samo njene kreacije snažno obilježene konceptom, pokazala je suradnjom s poznatim fotografom Jakovom Baričićem koji potpisuje novu kampanju. Šminka je djelo Saše Jokovića uz asistenciju Marka Tolića, a za frizuru su zaslužni Mario Mesarić i Ivana Špicer (ZGAT Academy). U glavnim ulogama su modeli: Leonarda Zeba (Talia Models) i Sandro Stanojević (IM Studio Models).

 

Ivana Janjić_kampanja (5)
image-116350

 

 

Ivana Janjić_kampanja (4)
image-116351

 

 

Ivana Janjić_kampanja (3)
image-116352

 

 

Ivana Janjić_kampanja (2)
image-116353

 

 

Ivana Janjić_kampanja (1)
image-116354

 

 

Piše M.T Foto Jakov Baričić

About The Author

Related posts