Lipanj 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nova hrvatska pop uzdanica Meri Andraković za Valentinovo poručuje – “To je ta ljubav”!

Meri Andraković  foto ana alšić

19-godišnja Meri Andraković, koja iza sebe ima već nekoliko uspješnih singlova, predstavlja nasljednicu hita “Nije kriva muzika” i nastavlja suradnju s najboljim hrvatskim producentom dance pop glazbe, Borisom Đurđevićem iz grupe Colonia. Za pjesmu “To je ta ljubav” i ovoga puta Boris potpisuje glazbu, aranžman i produkciju dok je lijepi ljubavni tekst napisala njegova supruga Valerija Đurđević.

Meri Andraković  foto ana alšić
“To je ta ljubav od koje srce stane, nebo i zvijezde – to smo ti i ja”, poručuje Meri Andraković koja još jednom osim sjajnog smisla za dance i pop glazbu pokazuje i svoje plesačke sposobnosti. Tako u video spotu, kojeg je režirao Josip Grizbaher (Cinematic Osijek), pleše rame uz rame s članovima plesne skupine Illusion iz Osijeka, Ivanom Crnković, Lucijom Žuža, Silvijom Žalac i Miroslavom Kasumovićem.

Meri Andraković  foto ana alšić

“Da bi postao vrhunski glazbenik, moraš dobro poznavati glazbu, od povijesti glazbe, solffegia, pa sve do  tehnike pjevanja. Niti na jednom području ne volim improvizirirati i u svemu što radim nastojim biti profesionalac, a to se prije svega odnosi na glazbu”, ističe Meri, finalistica popularnog showa Zvjezdice, koja osim 4. razreda Opće gimnazije Srednje škole Valpovo pohađa i završni razred Srednje glazbene škole “Franjo Kuhač” u Osijeku (smjer solo pjevanje). I neće stati na tome, kaže da je zanimaju i kazališne daske pa će biti doista uzbudljivo promatrati u kojem će smjeru profesionalno odrastati ova multitalentirana mlada glazbenica. Jedan je siguran – osvajanje hrvatske pop scene. Za sada joj ide odlično.

Meri Andraković  foto ana alšić

Meri Andraković  foto ana alšić

Posljednji hit singl “Nije kriva muzika” na YouTube-u je prešao brojku od sto tisuća pregleda, a ništa manje se ne očekuje niti od nove pjesme koju također objavljuje za Croatia Recordsa. Pogotovo iz razloga što je riječ o urbanom pop dance stilu popularnom u svijetu, a kojeg možemo čuti kod imena kao što su Dua Lipa, Ariana Grande, Demi Lovato, Rita Ora, Bebe Rexha, Jason Derulo i slični. Meri naglašava kako takvu glazbu želi ponuditi i približiti publici svoje generacije, ali i onima malo starijima.

Piše D.T. Foto Ana Alšić

About The Author

Related posts