Rujan 27, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nova Budoir kolekcija “Out of Space”

Boudoir_OutOfSpace'017_Lowres_01

Morana Saračević Martina Čičko Karapetrić predstavljaju priču koja će još jednom dokazati zašto ih se s razlogom naziva regionalnim modnim kraljicama. Boudoir kolekcije iz sezone u sezonu pomiču granice stvaralaštva, stoga ne čudi da je upravo kampanja modnog studija Boudoir ujedno i najiščekivanija modna priča svake sezone.

Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić u suradnji s najcjenjenijim hrvatskim modnim fotografom Mladenom Šarićem, s kojim njeguju suradnju već gotovo 10 godina, te kompletnim timom najboljih modnih stručnjaka, među kojima su Saša Joković (make-up)Milena Maršić, Salon Glamour (dizajn frizura)Ivana Pavić (styling), modeli Katja i Gloria (Colors Model Scouting), predstavljaju svoju Couture kolekciju “Out of Space”.

Boudoir_OutOfSpace' class=
image-97654

Boudoir couture kolekcija “Out of space” genijalno je prezentirana inspirativnom fotografskom pričom koju je osmislio i snimio Mladen Šarić, izbjegavajući banalnost bridal fotografija i ironizirajući samu temu, konačni rezultat je spoj umjetničke fotografije i mode te vrhunsko djelo oboje autora, kako dizajnerica, tako i fotografa.

Potpis sestara Boudoir vidljiv je kroz svaku kreaciju, stoga ne čudi da je njihov atelje  u Zagrebu jedno od najposjećenijih mjesta za domaće, ali i strane posjetitelje. Potvrda tome su i redovita pisanja najcjenjenijih svjetskih izdanja kao što su New York Times, te Harper’s BAZAAR upravo o sestrama Boudoir, Morani Saračević i Martini Čičko Karapetrić.

Boudoir_OutOfSpace' class=
image-97655

Boudoir_OutOfSpace' class=
image-97656

Kolekcija je satkana od minuciozne čipke, delikatnih printeva na tilu, ručno izrađenih ruža i bogato ukrašenih aplikacija; siluete haljina nježno obuhvaćaju obrise tijela i padaju u slapovima slojeva tila i latica, a kolekcija ujedno donosi odgovor na pitanje kako izgleda nekonvencionalna vjenčana haljina.

Boudoir_OutOfSpace' class=
image-97657

Boudoir_OutOfSpace' class=
image-97658

Boudoir_OutOfSpace' class=
image-97659

Uvijek se trudimo biti drukčije i to pokazati na najbolji mogući način. Uvijek razmišljamo izvan okvira i to se svake sezone vidi, redovito istražujemo nove tehnike u couture izradi haljina i tražimo originalan način na koji kolekciju i prezentirati. Upravo takva jedna interpretacija je pred vama, naracija koja prati naše kreacije za koje nam je trebalo nekoliko mjeseci rada. Ove haljine koje upravo gledate su ujedno i najzahtjevnije do sada. Na nekima od njih provele smo gotovo dva tjedna izrađujući ih, stoga smo ponosne na rezultat, te na cijeli naš tim, i vjerujemo da će to publika prepoznati”, izjavile su Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić.

Boudoir_OutOfSpace' class=
image-97660

Boudoir_OutOfSpace' class=
image-97661

Boudoir_OutOfSpace' class=
image-97662

Boudoir_OutOfSpace' class=
image-97663

Piše D.T. Foto Mladen Šarić

About The Author

Related posts