Kolovoz 24, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Noć kazališta: Moć kazališta u “Zajcu”

moć kazališta

Za ovogodišnju manifestaciju Noć kazališta, koja će se održati u subotu, 17. studenoga 2018. riječki HNK Ivana pl. Zajca za svoju je publiku pripremio program pod nazivom „Moć kazališta“.

Riječani koji na blagajni „Zajca“ preuzmu besplatne propusnice, od 18.00 sati moći će se uputiti u obilazak prostora u Kazališta i to ponajviše onih koji su publici inače „nevidljivi“ i nepoznati,  od atrija i pozornice, kroz dvorane za probe, te kazališni bife, foyer i gala salon „Gale“ sve do galerije.

moć kazališta
image-147286

A u svakom će od tih deset prostora moći vidjeti pripreme, vježbe i pokuse predstava koje su već na repertoaru ili se tek pripremaju: za Verdijevu operu „Falstaff“, baletne predstave „Serenada & Allegro“  i „4 bolera“, predstave za djecu i obitelj  „Anche le pulci hanno la tosse /I buhe kašlju“, predstave za mlade „Naš odgoj“, dramsku predstavu „Lolipop“, popularni Zajc stand up, te prisustvovati vježbama studenata studija Gluma i mediji.
Proba iznenađenja očekuje one koje stignu do zborske dvorane te prvi otkriju i čuju dijelove nove zasigurno hit predstave riječkog HNK.

moć kazališta
image-147287

Program koji će potrajati do 20 sati pripremili su članovi svih umjetničkih ansambala riječkog „Zajca“, Hrvatske i Talijanske drame, Opere i Baleta.

moć kazališta
image-147288

Posjetitelji će moći sami odabrati svoj put kroz kazališne prostore i kazališne probe, put kroz jedinstveno kazališno iskustvo koje otkriva moć kazališta iz nove perspektive.

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

 

 

 

About The Author

Related posts