Rujan 18, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Noć kada je “Lisinski” pjevao i plakao

Crvena_jabuka_foto_Bojan_Lutring

Crvena jabuka napravila je pravu trosatnu koncertnu poslasticu za koju se skoro dva tjedna prije početka koncerta tražila karta više.

Crvena_jabuka_foto_Bojan_Lutring
image-177188

Metropolis club sa svojom publikom proslavio je sedam godina rada, a ovaj maraton odlične svirke i atmosfere bio je svakako pravi poklon publici. Legendarna Crvena jabuka ni dan danas ne silazi sa vrha ne samo hrvatske već i regionalne scene. Njihovi koncerti obilježeni su uvijek s odličnom atmosferom, gdje zajedno pjevaju sa publikom i tako je bilo i ovoga puta. Krenuli su sa prekrasnom baladom „Da znaš da me boliš“ i potom nanizali mnoštvo hitova iz svog dugogodišnje uspješne karijere. U preko trideset godina djelovanja, ‘Jabuka’ je iznjedrila bezbroj hitova, a ni nakon više od tri desetljeća njihova popularnost ne jenjava, i za koncerte se uvijek traži mjesto više. Uz njihove pjesme odrasle su i zaljubljivale se generacije, a pjesme poput ‘Tamo gdje ljubav počinje’, ‘Tuga, ti i ja’, ‘Nekako s proljeća’, ‘Tvoga srca vrata’, ‘Bježi kišo s prozora’, ‘Volio bih da si tu’, Sviđa mi se ova stvar“, „Ima nešto od srca do srca“, „To mi radi“, ostale su hitovi i dan danas.

Crvena_jabuka_foto_Bojan_Lutring
image-177189

Publika je u glas pjevala sve hitove i tri sata uživala u odličnoj svirci u krcatom Metropolis clubu. Na kraju se naravno tražio i bis, a Žera i ekipa su to možemo reći i više nego pošteno odradili i zaokružili pravi maraton hitova. Jer kada se slavi onda se slavi u stilu. Metropolis club nastavlja i dalje sa odličnim tulumima i koncertima i već slijedeće subote čeka nas veliki rođendanski tulum  „Osamdesetih u Zagrebu uz live koncert pop legendi Denis&Denis. Dovoljan razlog da ovoga puta ako ste ljubitelj prave furke osamdesetih godina i dobrog provoda, da svoje ulaznice nabavite na vrijeme.

 

Piše M.M Foto Bojan Lutring

About The Author

Related posts