Travanj 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Njihova ljubavna priča traje više od tri desetljeća: Koja je tajna njihova uspjeha, otkrio je životni partner slavne Oprah!

Oprah Winfrey i Stedman Graham insta

Zajedno su od 1986. godine, a da svijetu pokažu svoju ljubav, nikada im nije bio potreban papir. Gostujući u showu Ellen DeGeneres, Stedman Graham otkrio je tajnu njihove ljubavne priče koja traje više od tri desetljeća

Oprah Winfrey i Stedman Graham insta
image-164357

Njihova ljubavna priča odavno je ušla u holivudske legende jer se ondje s velikim poštovanjem gledaju veze i brakovi koji traju više godina, a kamoli, kao u slučaju Oprah Winfrey i Stedmana Grahama, kada se njihova ljubav broji u desetljećima.

Svoju vezu započeli su 1986. godine, a o tajni njihovog uspjeha progovorio je sam Stedman Graham promovirajući novu knjigu ‘Identity Leadership’ showu ‘The Ellen DeGeneres’.

‘Ono što je najvažnije u našoj vezi to je da ja želim najbolje za nju, stoga sam i posvetio život njezinoj sreći. To itekako pomaže njoj, a ja želim da ona bude najbolja što može biti i do sada je napravila poprilično dobar posao’, rekao je Stedman Graham, životni partner Oprah Winfrey, i dodao:

‘Uspio sam pronaći sreću i otkrio sam svoje vještine, talente i svoj put do uspjeha. Zadovoljan sam svime, a kombinacija u kojoj imaš partnera koji je uspio otkriti svoj potencijal i postići uspjeh, dok ti uspijevaš pronaći svoj, na kraju je dobitna.’

Izvor tportal.hr Foto screenshot

About The Author

Related posts