Lipanj 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Njezin 10 godina mlađi bivši ne odvaja se od milijunašice, a ona pokazuje tetovažu među grudima

cheryl cole ss

U srijedu je u Londonu održana dodjela nagrada Attitude.

Jedna od najupečatljivijih uzvanica bila je pjevačica Cheryl Cole, koja je posljednjih mjeseci novinske stupce punila “zaleđenim” izgledom lica, prekidom s 10 godina mlađim Liamom Payneom te čudnim pjesmama i nastupima koji nikoga nisu previše oduševili.

Podsjetimo, 36-godišnja pjevačica i bivši član boy benda One Direction svoju su vezu započeli početkom 2016. godine, a u ožujku 2017. godine par je dobio sinčića Beara.

Liam Payne i Cheryl Cole
image-174239

Paralelno s rođenjem djeteta za par su počeli problemi: dok se Cheryl htjela u potpunosti posvetiti majčinstvu i obiteljskom životu, mlađahni Liam htio je raditi na solo karijeri te tulumariti.

Malo-pomalo par se udaljavao, a u ljeto 2018. godine potvrdili su prekid. Ubrzo nakon toga Liam se mogao vidjeti u društvu raznih mlađahnih, ali i starijih ljepotica poput top-modela Naomi Campbell, no tek je nedavno otkriveno kako već neko vrijeme ljubi mladu milijunašicu Mayu Henry te se od nje doslovno ne odvaja.

Par se više ne skriva pa romantične zajedničke trenutke dijele i na društvenim mrežama, dok nitko ne zna točno kako se osjeća njegova bivša djevojka koja je sinoć u Londonu istaknula dekolte u svjetlucavoj zlatnoj haljini, ali i pokazala tetovažu među grudima.

Cheryl Cole insta
image-174240

Posebnu pozornost privukla je i remen-ogrlica oko njezina vrata, a ponovno se počelo pričati o operacijama na njezinu licu koje izgleda blago deformirano, no nipošto onako loše kako je izgledalo prije nekoliko mjeseci.

Liam Payne insta
image-174241

Prije Liama Cheryl je bila u dva braka. S lažljivim nogometašem Ashleyjem Coleom izdržala je 4 godine, a do razvoda su dovele njegove brojne prevare, dok je s francuskim biznismenom Jean-Bernardom Fernandez-Versinijem izdržala tek godinu i pol jer ju je dotični navodno samo iskorištavao radi slave i novca.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, instagram

About The Author

Related posts