Lipanj 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nina Kraljić o univerzalnoj povezanosti u novoj pjesmi ‘Mi’!

Nina Kraljić  foto  Hrvoje Golubi ć

Nakon posljednjeg singla ‘Lava’ s kojim je debitirala na ovogodišnjem izdanju Zagrebačkog festivala, Nina Kraljić donosi prozračniju, laganu atmosferičnu pjesmu snažnog teksta, koji potpisuje Arijana Kunštek.

 

Nina Kraljić  foto Sara Horvati
image-162662

 

 

Pjesma ‘Mi’ priča o univerzalnoj povezanosti svih nas, briše razlike, stvara osjećaj mira u nemiru kojeg kao pojedinci često osjećamo. Pokazuje nam da nikad nismo sami, a s druge strane nosimo posebnost i individualnost. Neizmjerno sam zahvalna Ines Prajo i Arjani Kunštek na još jednoj predivno napisanoj pjesmi i Tihomiru Preradoviću s kojim osjećam maksimalnu slobodu u stvaranju anražmana i izričaju.”,rekla je Nina Kraljić o pjesmi.

 

 

 

Pjesmu prati emotivan spot u produkciji Studija 25,  s Nininog do sada najvećeg samostalnog koncerta održanog krajem ožujka u Tvornici kulture, a sanjivoj atmosferi pjesme i spota pridonio i plesni zbor Zagrepčanke i dečki.

“Djeca su istina i povezanost sa samima sobom, zaigranost i emocija – nešto što uvijek nastojimo očuvati u sebi. Stoga smo ih pozvali da zajedno s nama pjevaju mantrični refren. Ostvarila mi se tako još jedna velika želja da moj glas bude uz predivnu djecu od koje mi možemo stalno učiti i da napravimo aranžman gdje će jednostavnost i čistoća izraza biti u prvom planu.  Pjesma ‘Mi’ u meni stvara vrlo emotivnu reakciju, ne samo zato što je duboka u jednostavnosti, već i zato što spot prikazuje naš veliki koncert u Tvornici s predivnim gostima i atmosferom koja širi ljubav i povezanost na najljepši mogući način. Ovaj spot je ovjekovječio moment koji ćemo svi skupa zauvijek pamtiti”, govori nam Nina. Glazbu potpisuje Ines Prajo, a aranžman Nina Kraljić i Tihomir Preradović.

 

 

Nina Kraljić  foto  Hrvoje Golubi ć
image-162663

 

 

Piše M.T Foto Hrvoje Golubić, Sara Horvatić

About The Author

Related posts