Svibanj 24, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nina Badrić, Tony Cetinski, Massimo i Vesna Pisarović pripremaju božićnu čaroliju u Lisinskom

nina_badric_photo_by_andreja_damjanovic

Ovogodišnji Advent, donosi u Lisinski glazbeno koncertnu priču različitu od svih ostalih.

Nakon dugo vremena Tony Cetinski, Nina Badrić, Massimo i Vesna Pisarović, naći će se zajedno na istoj pozornici, na nezaboravnom koncertu.

Sve njih ujedinio je poseban božićni koncert, koji će se održati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, u petak 21. 12. s početkom u 20 sati.

tony_cetinski_foto_by_mario_drausnik
image-149342

Ovom prigodom Tony Cetinski otkrio nam je, ‘Uvijek mi je lijepo nastupiti, pogotovo u ovo blagdansko vrijeme, kada smo svi, više raznježeni.
Ovaj posljednji mjesec u godini, uvijek je za sve nas poseban, po energiji i po svemu. Biti će mi čast nastupiti, i siguran sam kako ćemo uživati svi zajedno na koncertu u Lisinskom. Vidimo se!’

Publika će tako imati prilike uživati u izvedbama nekih od najljepših domaćih, ali i stranih božićnih pjesama. Sve navedeno dogodit će se uz odličnu pratnju orkestra Josipa Cvitanovića.

Za poseban doživljaj cjelokupne večeri, pobrinut će se mlade snage, dvojac koji oduševljava interpretacijama u jednom od najpoznatijih televizijskih showova, Jure Brkljača i Marko Kutlić. Uz njih, nastupit će još jedna zvijezda nove glazbene scene, David Temelkov.

Dodatnu čar donijet će i dječji zbor Zagrebački anđeli, kao i violončelist Emanuel Pavon.

Jedno je svakako sigurno, u pomno osmišljenom programu i odabranim pjesmama, uživat će sve generacije. Neka dobre želje putuju kroz pjesme jer upravo to je cilj blagdana.

Uz sva ova poznata lica, Lisinski će biti najpoželjnije mjesto ovoga Adventa u gradu.

Piše D.T. Foto Tomislav Marić/Mario Draušnik/Walter/Hit Produkcija/Privatni album Marko Kutlić

About The Author

Related posts