Rujan 20, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nina Badrić gošća Tonyju Cetinskom na koncertu u Križankama!

David Temelkov, Marko Kutlić, Jure Brkljača, Tony Cetinski, Nina Badrić, Massimo, Vesna Pisarović - Foto by Mario Draušnik

Koncertna turneja #samoljubav, Tonyja Cetinskog oduševila je cijelu regiju. Kako i ne bi kada su glazbenik i njegov bend, odlučili sve podići na jednu višu razinu.

Energija i atmosfera, koja se do sada osjećala i vidjela na koncertima u sklopu ove turneje, samo jednim djelom najbolje opisuje činjenicu, zašto je Tony sve ove godine u samom vrhu scene.

Spomenuta turneja za dva tjedna dobiva svoj nastavak, točnije 19.09. od 21h, kada će se novi koncert održati u kultnim Križankama, Ljubljani!

Tony je naravno i ovoga puta mislio na to, kako da koncert učini nezaboravnim, pa je odlučio pozvati glazbene goste i prijatelje, koji će sa njime zapjevati tu večer.

Prvi gost, bolje rečeno gošća, koju otkrivamo ovoga tjedna, a koja će se pridružiti Tonyju na pozornici, njegova je dugogodišnja prijateljica, te također izvanserijska glazbenica Nina Badrić.

Tony Cetinski, Nina Badrić, Massimo - Foto by Mario Draušnik
image-171194

Ovu divu, višestruku dobitnicu Porina i brojnih drugih nagrada struke i publike, nema potrebe posebno predstavljati. Nina i nakon gotovo četvrt stoljeća duge karijere i dalje oduševljava, talentom i kako mnogi kažu ‘baršunastim glasom’, a nerijetko je proglašavaju i najljepšim glasom regije.

Ovim odabirom, Tony je još jednom pokazao, kako mu je pravi užitak dijeliti pozornicu sa svojim kolegama, a zadovoljna i nasmijana lica fanova, najveća su nagrada sve ove godine.

Upravo takva slika, očekuje nas u Križankama, a ne sumnjamo kako će večer prepunu najvećih hitova, obilježiti odlična atmosfera i pozitivna energija.

Svoju ulaznicu, već danas potražite putem sustava Eventim.si – https://www.eventim.si/si/vstopnice/tony-cetinski-ljubljana-krizanke-1129095/performance.html

Tony Cetinski  SBP
image-171195

Piše M.T Foto Mario Draušnik

 

 

 

About The Author

Related posts