Kolovoz 11, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nikolina Pišek i Ana Bebić na Tag Hauer Partyju u Beogradu

Nikolina Pisek

Christiano Ronaldo, Fernando Alonso, David Guetta, Cara Delevigne, Severina, samo su neki od poznatih TAG Heuer ambasadora…

Četvrtak je u srpskoj prijestolnici sve bilo u znaku švicarskog urarskog branda TAG Heuer. U jednom od najpopularnijih klubova u Beogradu, Tranzit baru, TAG Heuer je ugostio sve zaljubljenike u švicarsku preciznost. Na party su došli i Nikolina Pišek sa suprugom Vidojem Ristovićem, Ana Bebić te mnogi drugi pripadnici beogradskog društvenog života.

TAG Heuer je švicarski avangardni proizvođač satova još od davne 1860. Avangarda je upravo kultura i filozofija TAG Heuer branda. Njihova jedinstvena tradicija temeljena je na pomicanju granica i kršenju pravila: Vode se filozofijom – koristimo snagu uma u prevladavanju tehnoloških barijera i stavarnju odvažnih satova s natjecateljskim duhom i izvrsnom izvedbom. Klub Tranzit savršeno se uklopio u TAG Heuer brand priču koja pomiče granice luksuza.

Brend je obilježio povijest proizvodnje satova, pogotovo na polju luksuznih kronografa s mehaničkom točnošću s kojim se rijetki mogu mjeriti. Modeli za 2015. godinu otkrivaju novu dinamiku i u smislu vremena koje se kreće jako brzo i potpuno izmijenjenog okoliša. TAG Heuer je trenutno jedan od rijetkih svjetskih brendova satova prihvaćen u četiri različita svijeta: umjetnosti, lifestyleu, sportu i švicarskoj tradiciji i sturčnosti. TAG Heuer ambasadori su momčad F1 McLaren na čelu s Fernandom Alonsom i Jensonom Buttonom, živuća nogometna legenda Christiano Ronaldo, najtraženiji top model današnjice Cara Delevigine, te ikona elektronske glazbe DJ David Guetta. Dok je za regionalnog TAG Heuer ambasadora odabrana glazbena diva, Severina. Svi oni odražavaju temeljne vrijednosti mentalne snage, upornog stava i ambicije. Muški satovi TAG Heuer odlikuju se najkvalitetnijim materijalima, vrhunskom kvalitetom izrade, modernim i atraktivnim dizajnom te neprestano postavljaju nove trendove u švicarskom urarstvu. Ženski satovi TAG Heuer posjeduju sve vrijednosti muških kolekcija, te dodatno pružaju izbor luksuznih materijala poput roza i žutog zlata te vječnih dijamanata, koji ih uz ručni sat pretvaraju i u prelijepi nakit.


Klub Tranzit poput TAG Heuera, uklanja zadane konvencije i ruši ograničenja s kreativnošću i puno strasti, i nikada ne popušta pod pritiskom, zavladavši tako klupskom scenom Beograda. A dokaz za to je i sinoćnji party koji je potrajao do ranih jutarnjih sati.

Piše M.T. Foto Bojan Korolija

About The Author

Related posts