Kolovoz 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nicky Romero oduševio Zrće

Nicky Romero foto Damian Denona

Nizozemski superstar DJ i producent Nicky Romero sinoć je u prepunom Aquariusu na Zrću odradio vatreni nastup koji nije propustio ni poznati dizajner i stilist Ivan Friščić te mlada influencerica Ela Jerković.

Inače, Nicky Romero, koji je poznat po hitu »Touluse« i pjesmi koja se popela na vrh britanske ljestvice »I Could Be The One« s Aviciijem, nastupio je u zagrebačkom Aquariusu prije nekoliko godina, čega se rado sjetio tijekom sinoćnje večeri.

Nicky Romero foto Damian Denona
image-137373

Nicky Romero foto Damian Denona
image-137374

-Uživao sam jednako u zagrebačkom nastupu prije 5-6 godina, kao i sinoć u ljetnoj rezidenciji kluba. Rulja ovdje je nevjerojatna i uvijek mi je zabavno nastupati na Zrću – rekao je Romero, koji je trenutno, po ocjeni DJ Magazinea, među 50 vodećih DJ-eva svijeta, a surađivao je s poznatim glazbenicima kao što su Tiësto, Sander van Doorn, David Guetta, Calvin Harris, Armand Van Helden, Avicii i Hardwell. Uz rezidencije u Ibizi u Amnesiji i lasvegaškom Wynnu, uz podršku Aviciija, Calvina Harrisa, Davida Guete, Hardwella i mnogih drugih, Nicky Romero postao je jedno od najistaknutijih imena svjetske plesne glazbe.

Ivan Friščić
image-137375

Ivan Friščić

Ela Jerković foto Damian Denona
image-137376

Piše D.T. Foto Damian Denona

 

About The Author

Related posts