Kolovoz 10, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ni voštani Zayn Malik nema mira

article_big_1427957552zayn

Iz lonondskog Muzeja Madame Tussaud’s stiže vijest koja djeluje kao prvoaprilska šala, ali nije.
Nakon odlaska Zayna Malika iz benda One Direction, brojni fanovi pohrlili su u poznati muzej voštanih figura kako bi se oprostili od svog miljenika, pa makar bilo to i njegovo voštano izdanje.
Zbog velikog brojna obožavateljica koje su se sjatile u muzej, angažirano je posebno osiguranje oko voštanih figura 1D ekipe, a uprava muzeja odlučila je osigurati i dovoljno maramica za sve uplakane djevojke.
“Otkako je on otišao iz benda mnogi Directionersi pohrlili su u muzej kako bi ih makar tu vidjeli sve na okupu”, kaže Grace Cadden, predstavnik muzeja. “Mnogi vrlo brzo briznu u plač, pa smo na vrijeme osigurali 150 pakiranja papirnih maramica”.
Zaista zvuči kao prvoaprilska šala, zar ne? Međutim, pozivajući se na Yahoo UK, Billboard prenosi da je u pitanju istinita vijest. Poznati časopis podsjeća da je slična pomama među fanovima nastala i kada su voštane figure prvi put predstavljene, pa su i tada morali naručiti maramice ne bi li utješili fanove koji su, doduše, tada plakali od sreće.
I da dodamo još jednu važnu stvar – ne, figura Zayna Malika neće biti odvojena od ostatka benda, pa će tako Muzej Madame Tussauds ubuduće biti jedino mjesto na kojem ćemo popularnu petorku moći vidjeti na okupu.

Izvor: Billboard Foto Screnshoot

About The Author

Related posts