Svibanj 31, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nevjerojatna transformacija mlade glumice: Za novu ulogu postala je prava ljepotica!

Kristen Stewart ss

U studenom ove godine očekuje nas novi nastavak akcijsko-pustolovnog filma “Charliejevi anđeli”.

U redateljskoj ulozi vidjet ćemo Elizabeth Banks, a glavne uloge pripale su dobro vam poznatoj Kristen Stewart, zvijezdi filma “Aladdin” Naomi Scott te Elli Balinski. I plavokosa Elizabeth pojavit će se u filmu i to u ulozi Bosleyja.

Kristen već sada mnogi nazivaju najboljim dijelom filma, a navodno je od samog početka stvaranja novog nastavka fokus trebao biti upravo na njoj kao glavnoj zvijezdi.

Podsjetimo, 29-godišnja glumica proslavila se glavnom ženskom ulogom u “Sumrak” sagi nakon čega je ubrzo postala holivudska miljenica, kao i miljenica brojnih modnih dizajnera među kojima je prednjačio preminuli Karl Lagerfeld koji je bio na čelu jedne od najpoznatijih modnih kuća Chanel.

Kristen je u to vrijeme ljubila kolegu Roberta Pattinsona, a duo je bio “it” par onoga doba. Ipak, nakon što su u javnost procurile snimke njezinog preljuba s nešto starijim i oženjenim redateljem Rupertom Sandersom, par je prekinuo, iako veći dio javnosti smara kako su te fotografije bile unaprijed smišljene za promociju njihovog zajedničkog filma te činjenice kako Kristen voli žene.

Mlada glumica brzo je i otvoreno priznala kako je bisekusalna, no od prekida veze s Pattinsonom ljubovala je isključivo sa ženama, poput Victoria’s Secret anđelice Stelle Maxwell i sadašnje djevojke, glumice Sare Dinkin.

Paralelno s tim, Kristen je i drastično promijenila imidž, pa je od dugokose brinete postala kratko ošišana plavuša, a počela je njegovati i drastičniji make-up te “ulični” stil. I dok su neki negodovali zbog takve promjene, drugi su ju slavili zbog činjenice kako je glumica ostala vjerna sebi unatoč raznim pravilima koje nameće Hollywood.

Također, Kristen je na početku karijere bila izrazito sramežljiva, no s vremenom je postala vrlo vokalna po pitanju što joj se sviđa, što ne ispod holivudskih brdašca, a njezino ponašanje moglo se usporediti s onim “nije me briga što mislite o meni” stavom.

Kristen i u novom nastavku slavnog filma nosi kratku, plavu kosu, no u početnim kadrovima pojavljuje se s dugom, plavom i savršeno sređenom kosom, zbog čega je u jednom trenutku internet poludio od komentara kako bi izgledala još bolje da takav stil njeguje u stvarnom životu.

Transformaciju mlade glumice pogledajte u našoj galeriji te sami procijenite koje joj izdanje najbolje pristaje.

Izvor dnevnik.hr Foto sceenshot

About The Author

Related posts