Kolovoz 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Neobična modna revija na kojoj su gastro delicije i modni dodaci u prvom planu

KHALA_hrana_SBP

Jedna posve neobična revija oduševit će gastroljupce. Manekenke su, kao rijetko kada, pale u drugi plan pred sushijem, sashimijem i raznim rolicama. Zagrebačka gastro oaza Khala na neobičan je način predstavila brojne specijalitete koji nas očekuju ove jeseni. Također, revija modnih dodataka hrvatske dizajnerice Vjere Furman, koja već godinama živi i gradi uspješnu karijeru u svjetskoj prijestolnici mode Londonu, oduševila je svepristune ljubitelje mode i gastronomskih delicija.

KHALA_hrana_SBP
image-173401

KHALA_hrana_SBP
image-173402

Uz bogatu ponudu jela, manekenke su svim zaljubljenicima mode predstavile modne dodatke brenda Vjera V, koji odiše sifisticiranošću visoke svjetske mode. Vjera je rođena Hrvatica koja je svoj kreativni put razvila na pariškoj umjetničkoj akademiji Ecole Lesage te se nakon toga uputila u London gdje dizajnira i kreira ručno rađene komade ukrašene Swarovski kristalima, biserima i perlama. Klasične krojeve pretvara u bajkovite komade među kojima prevladava čipka, svila i baršun. Krojevi i modni detalji naglašavaju ženstvenost i eleganciju.

KHALA_hrana_SBP
image-173403

Khala bar i restoran već gotovo dva desetljeća privlači mnogobrojne goste bogatom ponudom delicija gdje se mogu naći više vrsta sushija, ali i izvrsnom ponudom hrvatskih vina koji se mogu kušati ovisno o godišnjem dobu. Interijer koji odiše elegancijom i luksuzom, kao i vrhunska produkcija zvuka te bogata zabavna ponuda najava su neobične jeseni.

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts