Rujan 23, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nema muškarca koji bi ju odbio, no ova plavokosa ljepotica od tinejdžerskih dana ljubi samo jednoga!

Romee Strijd inst

Radi se o Romee Strijd, koja je najpoznatija kao anđelica Victoria’s Secreta koja i mimo slavnog brenda radi punom parom. Svoja krila dobila je 2015. godine.

Plavokosa ljepotica rado je viđen gost i raznih događaja, pta ne čudi da je posljednjih dana jedna od uzvanica 72. Filmskog festivala u Cannesu, koji je pokorila zanimljivim modnim kombinacijama i besprijekornim izgledom.

Romee je jedna od najistaknutijih modela svjetski poznate agencije IMG Models, a na Instagramu je prati više od 5,5 milijuna obožavatelja.

 Romee Strijd
image-163054

Dok ona osvaja srca modnih dizajnera, brendova te muškaraca i žena diljem svijeta, njezino srce pripada samo jednom, njezinu partneru, 28-godišnjem Laurensu van Leeuwenu, s kojim često objavljuje zaljubljene fotografije na društvenim mrežama.

Par je prohodao dok je Romee bila tinejdžerica, a upoznala ih je njegova sestra s kojom je prelijepa manekenka bila bliska prijateljica. “Oboje ozbiljno planiramo vjenčanje i djecu. Vjenčanje je samo pitanje vremena”, jednom je prilikom rekla Romee, koja je u atraktivnom Laurensu očito pronašla ljubav svog života. Par je ljubavno gnijezdo savio u New Yorku.

 Romee Strijd
image-163055

Laurens je također Nizozemac, radi kao poslovni savjetnik, dok je njegov tata velika televizijska zvijezda u domovini, a radi se o voditelju Beeru van Leeuwenu.

Romee je nedavno objavila fotografiju iz prošlosti pored koje je objasnila kako je Laurens oduvijek bio njezina najveća podrška koja je s njom trčala od kastinga do kastinga na početku karijere te mu je još jednom zahvalila na svemu što je učinio za nju.

 Romee Strijd
image-163056

Vjerujemo da ćemo o ovoj djevojci čuti još mnogo toga.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, instagram

About The Author

Related posts