Lipanj 07, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nekoliko dana nakon poroda žene ne izgledaju kao Meghan, nego izmoreno kao ova slavna dama!

Amy Schumer inst

Radi se o plavokosoj Amy Schumer koja je postala majka na isti dan kad i Meghan Markle.

Glumica i komičarka nedavno je po prvi put postala majka.

Radi se o plavokosoj Amy Schumer koja je postala majka na isti dan kad i Meghan Markle. Sretne vijesti komičarka je podijelila na Instagramu, a otkad se bebica rodila, Amy ne prestaje objavljivati “roditeljske” fotografije.

Amy Schumer ss
image-162571

Podsjetimo, komičarka je sina Genea Attella dobila sa suprugom, kuharom Chrisom Fischeromza kojeg se udala u veljači 2018. godine, svega 4 dana nakon što je javno potvrdila njihovu vezu. Većina njezinih obožavatelja nije niti znala da ima novog dečka, jer je do svibnja 2017. godine bila u vezi s dizajnerom namještaja Benom Hanischem.

Kasnije se saznalo kako je s Chrisom prohodala u rujnu iste godine, a par je upoznala njegova sestra koja je bila Amyna asistentica.

I dok se Meghan sa svojim sinčićem pojavila u javnosti dva dana nakon poroda sređena od glave do pete, Amy je ostala svoja te odlučila pokazati kako izgleda realno stanje stvari nekoliko dana nakon poroda. Tako je uvijek brutalno iskrena komičarka objavila fotografiju na kojoj raščupana i bez trunke šminke sjedi na bolničkoj WC-školjci u širokoj spavaćici spojena na infuziju i to sve u 1 ujutro.

Amy Schumer ss
image-162572

Također, po njezinom izrazu lica jasno je kako nije naspavana i tako dobre volje kao ostale slavne mame koje se već godinama trude pokazati kako su prvi dani majčinstva glamurozni, a da ne spominjemo činjenicu da nekoliko tjedana nakon poroda ponosno pokazuju besprijekorne linije na društvenim mrežama.

Amy je ovom fotografijom još jednom oduševila ne samo vjerne obožavatelje, nego i žene diljem svijeta koje su joj se u komentarima zahvalile na činjenici da ima hrabrosti pokazati kako to doista izgleda u stvarnosti. “Da, to tako izgleda, pokaži svima pravu sliku”, samo je jedan od komentara pored fotografije.

Amy Schumer ss
image-162573

Glumica je i tijekom trudnoće bila iskrena o mučninama te odlascima u bolnicu na infuziju, a iako je bila poslovno aktivna gotovo do samog kraja, jednom je prilikom objavila i video na kojem povraća prije izlaska na pozornicu.

No javnost ju voli upravo zbog toga što ne uljepšava stvari koje su sasvim normalne i prirodne.

Izvor  dnevnik.hr Foto screenshot, instagram

About The Author

Related posts