Kolovoz 09, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nekoć raspjevani klinac i miljenik tinejdžerica, a danas frajer nevjerojatnih mišića za kojima žene venu

Premiere Of Warner Bros. Pictures' "We Are Your Friends" - Arrivals

Zac Efron ranih 2000-ih je bio najslavniji tinejdžer na svijetu. Plave razbarušene kose i svijetlih očiju, lijepog pjevačkog glasa i kul stila, postao je senzacija čije su postere djevojčice diljem svijeta brižno sakupljale i lijepile na zidove svojih soba.

Nakon uloga u “High School Musical” i seriji “Summerland” Zac se okrenuo malo ozbiljnijim ulogama, a kako je vrijeme prolazilo i on odrastao – potpuno se transformirao.

Zac Efron
image-170107

Promjena stila iz nevinog dječačića u frajera razvijenih mišića i širokih prsiju mogla bi vas iznenaditi ako ovog slavnog glumca pamtite iz njegovih tinejdžerskih dana. Najnovije fotke kojima je Zac počastio svoje obožavatelje dokazuju koliko se mladi glumac promijenio u posljednjih 19 godina, koliko je na prisutan na sceni.

Na nizu fotografija koje je objavio na svom Instagramu, zgodni Zac pozira bez majice, a iako se želi odati umjetnički dojam – u prvom su planu ipak njegovi mišići.

Zac Efron
image-170108

Sada 31-godišnjak. Zac ima svijetlo plavu kosu i blijedo plave oči, a njegova zavidna tjelesna forma oduševljava muškarce i žene diljem svijeta. Doista velika promjena u odnosu na dane “High School Musicala”.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, instagram

About The Author

Related posts