Lipanj 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nekada su kao par bili predmet izrugivanja, čak su i prekidali, no njihovoj sreći danas nema kraja

Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham Screenshot

Manekenka Rosie Huntington-Whiteley i glumac Jason Statham uživali su sami u kratkoj obiteljskoj šetnji na svježem zraku.

Sa sinom Jackom prošetali su ulicama Los Angelesa, koji će još neko vrijeme morati ostati u izolaciji zbog pandemije koronavirusa.

32-godišnja Rosie i 52-godišnji Jason djelovali su dobro raspoloženi na potpuno praznim ulicama svog susjedstva, baš kao i njihov maleni sin Jack, koji je iskoristio priliku da provjeri što se krije u travi.

Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham Screenshot
image-185478

Rosie i Jack upoznali su 2011. godine, a razlika od 20 godina njima nikada nije predstavljala problem, iako su prekidali nekoliko puta. Svoju su ljubav od prvih dana pokušavali držati što dalje od očiju znatiželjnih obožavatelja, a tek su 2016. godine svima obznanili vijest o zarukama kada nikome nije promaknuo zaručnički prsten na njezinoj ruci. Godinu dana kasnije rodio im se Jack i njihovoj sreći nije bilo kraja.

“Mi smo najbolji prijatelji. Nasmijava me svaki dan i imam osjećaj kao da prije njega nisam imala pravog dečka”, izjavila je jednom prilikom Rosie te istaknula da su joj od braka uvijek bila važnija djeca.

Zanimljivo je da su nekada bili meta izrugivanja, i to zbog razlike u visini obzirom na to da je Rosi kada obuje potpetice poprilično viša od Jasona.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts