Svibanj 28, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nekad su šokirale poljupcima u javnosti, a danas su obje u braku, imaju djecu i nisu uopće u kontaktu!

Julia Volkova i Lena Katina

Julia Volkova i Lena Katina činile su popularnu rusku grupu t.A.Tu.

Ruski pjevački dvojac poznat pod imenom t.A.T.u, koji su činile pjevačice Julia Volkova i Lena Katina, osvajao je glazbene ljestvice diljem svijeta svojim hitom “All The Things She Said”, koji mnogi i dandanas pjevuše.

Od tada je prošlo punih 17 godina, a djevojkama je u ono vrijeme slava dodatno porasla nakon što se u javnosti proširila priča kako su Julia i Lena lezbijski par, što se kasnije ispostavilo lažnom viješću, odnosno dobro iskorištenim marketinškim trikom. Djevojke danas više uopće nisu u kontaktu.

Lena i Julija osigurale su si naslovnice svjetskih medija provokativnim spotovima u kojima su međusobno izmjenjivale nježnosti. No upravo su skandali doveli u pitanje opstanak grupe.

“Naš producent Vanja rekao nam je da ćemo se ljubiti u spotu. Mislile smo da se šali, ali nije. Nismo se mogle prestati smijati!” izjavila je Lena u jednom od intervjua.

34-godišnja Julia danas se više ne bavi pjevanjem. Prije nekoliko godina objavila je kako se uspješno oporavila od raka štitnjače koji je naštetio njezinim glasnicama, i to zbog navodne liječničke pogreške. U međuvremenu je postala i majka sina Samira i kćeri Viktorije, a sudeći prema njezinu izgledu, podvrgnula se i nekim estetskim zahvatima na licu.

Julia Volkova ss
image-162577

Lena, kojoj su danas također 34 godine, nakon završetka glazbene karijere vratila se na studij psihologije, koji je i uspješno završila. Danas je u sretnom braku s glazbenikom srpskih korijena Sašom Kuzmanovićem i majka je sina Aleksandra. Nakon povratka u rodnu Rusiju nastavila se baviti glazbom, ali nikad više nije postigla uspjeh kao onaj s Julijom i provokativnim t.A.T.u.-om.

 Lena Katina ss
image-162578

Na vrhuncu slave snimile su šest albuma, tri na ruskom i tri na engleskom jeziku, a njihov album “200 km/h in the Wrong Lane” ostvario je ogroman uspjeh diljem svijeta.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot

About The Author

Related posts