Kolovoz 08, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nekad punašnog glumca danas je teško prepoznati: Izgubio je više od 80 kg i šokirao transformacijom!

Ethan Suplee

Američki glumac Ethan Suplee svoju je karijeru započeo u seriji “Dječak upoznaje svijet”, nakon čega smo ga gledali i u filmovi “American History X”, “Remember the Titan”, “John Q”, a većina ga pamti iz popularne humoristične serije “My Name is Earl”.

Ethan je bio prepoznatljiv lik po svojoj prekomjernoj kilaži zahvaljujući kojoj je dobivao uloge dobrih likova, ponekad pomalo zbunjenih, ali i uloge zlikovca. No danas taj 43-godišnji glumac izgleda posve drugačije i na prvi ga je pogled zaista teško prepoznati.

 Ethan Suplee
image-180950

Izgubio je više od 80 kilograma, okrenuo se zdravoj prehrani i vježbanju u teretani, a pokrenuo je i vlastiti podcast o novom načinu svog života. Na Instagramu dijeli fotografije svog novog imidža i fotografije iz teretane, među kojima se zna naći i poneka stara iz vremena kada je težio gotovo 200 kilograma, te time iznenaditi obožavatelje.

Danas se u medijima nalazi zahvaljujući upravo nevjerojatnoj transformaciji. Iako se nadao kako će s vremenom dobiti više ponuda za nove uloge, to se nije dogodilo, a neki su mu redatelji čak i otkazali ugovore jer je navodno bio premršav. Nadajmo se da će se to uskoro promijeniti i da ćemo brzo uživati u njegovu prepoznatljivom humoru.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts