Srpanj 12, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nekad je “pljuvala” mršavice, a onda je i sama izgubila mnogo kilograma te izgradila sofisticiraniji stil

meghan trainor

25-godišnja američka pjevačica Meghan Trainor na sceni se pojavila prije točno 10 godina.

Riječ je i o glazbenici koja sama piše pjesme, a u razdoblju od 2009. do 2011. godine izdala je tri albuma. Glazbeni proboj postigla je pjesmom “All About That Bass”, koja je izazvala razne komentare zbog riječi koje je sadržavala.

Naime, Meghan je među prvim slavnim ženama koja je otvoreno pričala o tome kako je svako tijelo lijepo, bez obzira na veličinu, no dijelu javnosti nije se svidjelo to što mršave djevojke naziva pogrdnim riječima.

meghan trainor
image-180905

Osim toga, Meghan se brzo našla na udaru kritika kada je i sama izgubila popriličan broj kilograma, pa se često moglo čuti kako je licemjerna.

Kako god bilo, Meghan je nastavila s uspješnom glazbenom karijerom, a u ljeto 2016. godine upoznala je ljubav svog života, glumca Daryla Sabaru, s kojim se zaručila nekoliko dana prije Božića 2017. godine. Točno godinu dana kasnije par se vjenčao, a 22. prosinca Meghan je proslavila i svoj rođendan.

Upravo je Daryl bio njezina pratnja na nedavnoj londonskoj premijeri filma “Star Wars: The Rise of Skywalker”, na kojoj je Meghan pokazala kako danas ima mnogo primjereniji i sofisticiraniji stil, u dugoj bijeloj haljini koju je pratila decentna šminka i prigodna frizura.

meghan trainor
image-180906

Prethodno je Meghan iznenađivala šarenim i često vrlo upitnim kreacijama, a nije se libila nositi i uske kožne suknje, jako kratke minice, mrežaste bodije te korzete.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts