Kolovoz 24, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Neda Ukraden u Zagrebu predstavila izdanje “Mojih prvih 50 – Live in Lisinski”

neda ukraden foto nikola knežević

Neda Ukraden, jedna od najpopularnijih i najnagrađivanijih pjevačica na ovim prostorima, u ožujku je velikim koncertom u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog obilježila pedeset godina sjajne karijere. O njezinoj pjevačkoj veličini nije potrebno pisati nadugo i naširoko, već sâm spomen njezinog imena izaziva divljenje, a Croatia Records je na bogato opremljenom Blu-rayu i dvostrukom CD-u zabilježila njezin veličanstveni koncert i na taj način odala priznanje divi.

neda ukraden foto nikola knežević
image-149234

Riječima direktora Croatia Recordsa Želimira Babogredca, najbolji surađuju s najboljima, a objava ovog veličanstvenog koncerta na Blu-rayju “legitimacija je jedne uspješne karijere koja traje pedeset godina, a trajat će i dalje”.
Neda Ukraden, kako i priliči jednoj divi, od srca se zahvalila na predivnim riječima direktoru Babogredcu i kreativnoj direktorici Croatia Recordsa Nikolini Mazalin koja je biranim riječima govorila o izdanju uz posebno isticanje svih onih koji su sudjelovali u njegovoj realizaciji.

Neda Ukraden i Želimir Babogredac
image-149235

Neda Ukraden i Želimir Babogredac

Luckia Casinu, domaćinu promocije, okupili su se brojni predstavnici medija, kolege glazbenici, prijatelji te štovatelji njezine glazbe koji su nakon uvodnih riječi uživali u Nedinom nastupu kojim je još jednom potvrdila zašto već pedeset godina suvereno vlada glazbenom scenom ovih prostora. “Vrati se s kišom”“Kao vino i gitara”“Na Balkanu” i evergreen “Zora je” savršeno su zaokružili večer u društvu dive koju su uveličali Ivan Zak, Jasmin Stavros, Ana Vucner, Bojan Dragojević, Franjo Valentić, Dušan Bačić, Miroslav Rus, Dalibor Petko, Vedran Strukar, grupa Ljubavnici, Begini i brojni drugi.

Za kraj ćemo istaknuti izjavu Siniše Škarice, dugogodišnjeg glavnog urednika Jugotona i Croatia Recordsa, koju je citirao direktor Želimir Babogredac savršeno sumiravši promociju izdanja “Mojih prvih 50 – Live in Lisinski”“Ako je Mišo Kovač kralj diskografije, onda bi kraljice diskografije bila Neda Ukraden.”

Piše D.T. Foto Nikola Knežević

About The Author

Related posts