Ožujak 21, 2018

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Neda Ukraden rasprodala Lisinski!

Foto Andreja Damjanović

Pedeset godina glazbenog rada Neda Ukraden proslavit će spektakularnim koncertom u ponedjeljak 19.03. pred prepunim i rasprodanim Lisinskim.

Ulaznica za koncert koji obožavatelji sa nestrpljenjem iščekuju više nema, a jedno je sigurno sretnike s ulaznicama očekuje glazbeno-scenski doživljaj.

Neda sa svojom brojnom ekipom privodi kraju posljednje pripreme, a pripremljena je vrhunska produkcija, brojne plesačice, izmjene kostima, i Nedini dragi glazbeni gosti i prijatelji.

Tako će joj se na na pozornici Lisinskog priključiti dečki iz grupe Pirati, ali i dva velika glazbenika Ivan Zak i Željko Samardžić.

Svi oni koji prate rad Nede Ukraden, znaju kako je duet s Ivanom Zakom i pjesma ‘Tetovaža’, za sva vremena obilježila njihov odnos i glazbene puteve. Ivan je u međuvremenu izrastao u vodeću zvijezdu, što je potvrdio velikim koncertom u prepunoj zagrebačkoj Areni, ali i nizom nastupa diljem regije.

Publika će zasigurno s velikim oduševljenjem dočekati i nastup ‘starog lava’ Željka Samardžića, koji je tijekom karijere zajedno s Nedom snimio dva dueta. Dvoje vrhunskih glazbenika i iznimnih vokala veže dugogodišnje prijateljstvo, stoga ne sumnjamo kako i oni s nestrpljenjem iščekuju trenutak izlaska pred zagrebačku publiku.

‘Koncert će biti kruna mojih pedeset godina karijere! Za Zagreb sam posebno vezana, jer to je grad u kojem sam snimila najveće hitove, ostvarila suradnju sa najvećim autorima ovih prostora, ali i postigla najveće tiraže u diskografiji. Ekipa se vrijedno sprema, a ja jedva čekam susret sa zagrebačkom publikom!’, istaknul je uoči koncerta Neda.

Glazbena priča počela je daleke 1967., kada je Neda Ukraden snimila prvu pjesmu, a uspješna karijera ostala je zlatnim slovima upisana u glazbenu povijest čiji ćemo presjek doživjeti u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Piše D.T. Foto Andreja Damnjanović

About The Author

Related posts