Ožujak 24, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Neda Ukraden nastupa u Las Vegasu uz Enriquea Iglesiasa!

neda_ukraden_foto_by_andreja_damnjanovic

Glazbenica sa zlatnom karijerom, i po godinama na sceni ali i nagradama, odavno je članica svjetske elite.

Uvijek vesela, nasmijana i spremna na pjesmu i ples, Neda Ukraden, doživljava možda najljepše trenutke u svojoj iznimno bogatoj karijeri.

Iako je tijekom pedeset godina na sceni bila laureat svih relevantnih glazbenih priznanja, ovo posljednje, još je jedan od vrhunaca njenog glazbenog rada.

Neda je naime primila poziv za sudjelovanjem na European Music festu EMF, koji će se od 3. do 5. svibnja 2019. održati u prijestolnici zabave, Las Vegasu.

Na festivalu koji je promocija Europske kulture, glazbe i plesa, Neda će pozornicu dijeliti sa svjetskim imenima kao što su Enrique IglesiasModern Talking i brojni drugi. Američki organizatori pozvali su je na preporuku Rumunjske televizije, kao veliku zvijezdu koja ima svoj specifični glazbeni izričaj i pečat, a njene pjesme poznaje i pjeva ne samo regija, već cijeli svijet.

Neda ne krije sreću, ali priznaje i nevjericu, kako će baš ona biti dio ovog festivala, ‘Vijest da budem dio jedne takve svjetske manifestacije zatekla me na mini turneji po Sloveniji. Najprije nisam vjerovala, ali kada su krenuli mailovi s ugovorom i detaljima, bilo mi je jasno kako nije riječ o šali. Naravno da sam s velikim zadovoljstvom prihvatila sudjelovati, jer ne samo što ću biti u društvu svjetskih megazvijezda, nego će se moje pjesme i reklame emitirati u programima nacionalnih televizijskih kuća NBC i Fox.’

Ne sumnjamo kako će Neda svojim šarmom i pjesmama još jednom osvojiti Ameriku, gdje i inače često održava koncerte. Dovoljno je prisjetiti se da je njezin evergreen ‘Zora je’, preveden na trinaest svjetskih jezika, pa  je nastup Nede Ukraden na European Music festu 2019. u Las Vegasu, itekako zaslužen.

Piše D.T. Foto Andreja Damnjanović

About The Author

Related posts