Rujan 29, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Neda Ukraden dobila Oskar popularnosti za životno djelo

neda_ukraden_oskar_popularnosti_1_foto_by_privatni_album_nede_ukraden

Tradicionalni izbor najboljih regionalnih glazbenika Oskar popularnosti i ove je godine održan u Banja Luci.

Upravo tamo je Neda Ukraden primila nagradu za životno djelo. Ne skrivajući oduševljenje i zahvalnost za sve ove godine, glazbenica je tako još jednim velikim priznanjem, obogatila svoju karijeru koja traje punih pedeset godina.

‘Lijepi je osjećaj nakon toliko godina rada, dobiti ovu nagradu, ‘Oskar popularnosti’ za životno djelo. Čast je sa svim mladim ljudima stajati rame uz rame ispred publike koja u sav glas pjeva moju pjesmu Zora je, snimljenu davne 1985. godine, ili neki od novih hitova. To mi je najbolja potvrda da sve ove godine koje sam provela na koncertima, u studijima i brojnim turnejama, nisu bile uzaludne.’, istaknula je nakon dodjele.

neda_ukraden_oskar_popularnosti_foto_by_privatni_album_nede_ukraden
image-156838

Neda je jedna od onih glazbenica koja nastupa diljem Europe, pa tako često možemo vidjeti kako publika u Rumunjskoj i Bugarskoj, sa velikim žarom i emocijama ispraća svaki novi nastup, što se najbolje moglo vidjeti proteklog vikenda u Temišvaru.

Do spektakularnog nastupa u Las Vegasu na European Music fest-u EMF, ostalo je dva mjeseca, a Neda se zajedno sa svojom ekipom, vrijedno priprema za tamošnji jednosatni show program, koji sigurno smo već sada neće proći nezapaženo.

Pored spomenutog nastupa, očekuje je i snimanje nove pjesme, koja će uskoro zaživjeti u eterima.

Piše D.T. Foto Privatni album Neda Ukraden

About The Author

Related posts