Lipanj 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ne propustite koncert Nede Ukraden i grupe Vigor u Koprivnici

neda ukraden foto nikola knežević

Ostalo je tri mjeseca do velikog glazbenog spektakla Nede Ukraden, a njezin veliki hit „Nisam ti ja baš bilo tko“ trebate shvatiti ozbiljno i što prije nabaviti svoje ulaznice jer je poznato da ulaznice za njezine koncerte već prvog dana prodaje nestaju u velikom broju.

 

Neda Ukraden je glazbenica i prava diva koja u svojoj 50 godina dugoj karijeri s jednakim oduševljenjem i entuzijazmom iščekuje svaki svoj nastup. U njezinu ljubav prema glazbi i svojim obožavateljima ćete se moći uvjeriti na njezinom predstojećem koncertu u dvorani Gimnazije Fran Galović u Koprivnici, 14. prosinca kada će izvesti neke od najljepših pjesama za koje vjerujemo da će publika dočekati s oduševljenjem.

 

Neda Ukraden_Vigor_SBP
image-171805

 

 

Njezina glazbena povijest datira još iz 1967. godine kada je snimila svoju prvu pjesmu, a nakon toga se nastavio niz uspješnih hitova koje njezini obožavatelji i dan danas pjevaju u jedan glas.

 

Neda Ukraden je jedna od onih glazbenica koja svojom pojavom ispuni prostor pozitivnom energijom i koja uzvraća ljubav svojim starim i novim hitovima kao što su „Da se nađemo na pola puta“, „Bijela košulja“, „Viljamovka“, „Na Balkanu“, ali i njezin bezvremenski hit „Zora je“ koji je preveden na čak trinaest svjetski jezika. Poznato je kako uvijek pripremi pravi audio-vizualni spektakl tijekom večeri pa smo sigurni da ni ovoga puta ne želite propustiti zabavu o kojoj ćete pričati još danima.

 

Ali to nije sve uz Nedu će se veselu atmosferu pobrinuti i grupa Vigor koja već nekoliko godina žari i pali glazbenom scenom Hrvatske, a s velikim oduševljenjem i nestrpljivo iščekuju ponovni dolazak u Koprivnicu. Dečki neumorno rade i pune dvorane diljem regije, a sa svakim novim nastupom šire svoju bazu obožavatelja.

 

Na dan koncerta izvest će neke od svojih najvećih hitova kao što su „Da sam ja on“, „Marija“, „Gdje si sada, pile moje“, „Ne brine me“, „Život je raj“, „Divna“, „Zašto me mučiš, nevjero“, kao i veliki hit „Još fališ“ koji je neizostavni dio repertoara svakog veselog događanja.

 

Sigurni smo kako će grupa Vigor zajedno s Nedom Ukraden napraviti fantastičnu i uzavrelu atmosferu u gimnazijskoj dvorani.

 

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme čija prodaja kreće ovoga petka u 12 sati na sljedećim prodajnim mjestima:

Koprivnica – Šareni dućan Caffe bar Stefano Pub Calypso
Đurđevac – Gradska kavana Đurđevac
Križevci – Cocktail bar “Calypso”
Ludbreg – Caffe bar Rondo
Ulaznice također možete kupiti u sustavu Eventim.hr i kod Eventim partnera (Petrol, Tisak kiosk).

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts