Srpanj 11, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ne mogu se više kriti: Neymar ljubi predivnu Hrvaticu koja je dosad bila u vezi sa slavnim pjevačem?

Neymar Jr

Brazilski su se mediji raspisali o navodnoj novoj Neymarovoj ljubavi, koju je pronašao u manekenki hrvatskih korijena Nataliji Barulich.

Mediji poput O Dia, Gazetae Sportiva, Don Balon, Capricho i mnogi drugi pišu da je 27-godišnja Natalija viđena na nekoliko utakmica Paris Saint-Germaina te da novopečeni par samo što nije objavio vijest da su zajedno. Lijepa je manekenka i u jednoj od posljednjih objava na profilu na Instagramu napisala status u kojem otkriva kako je lijepo biti s nekim tko te doista želi, a u posljednje vrijeme sve češće boravi u francuskoj prijestolnici.

Natalia Barulich
image-174747

Neymar nije prvi slavni muškarac koji je pao na Natalijinu ljepotu jer je dosad bila u vezi s kolumbijskim pjevačem Malumom, s kojim je prošle godine posjetila Hrvatsku. Njihovu posljednju zajedničku fotografiju Natalia je na društvenim mrežama objavila u kolovozu ove godine.

Natalia Barulich i Maluma
image-174748

“Djelomično sam Hrvatica! Veliko je zadovoljstvo biti u ovoj predivnoj zemlji prvi put”, napisala je uz fotografiju iz Dubrovnika.

Prije nego što se počela baviti modelingom, Natalia je bila balerina, a dosad se pojavila na naslovnicama nekoliko časopisa, među kojima su Maxim, Esquire i L’Officiel.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, instagram

About The Author

Related posts