Ožujak 31, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Natali Dizdar održat će prvi koncert u Lisinskom!

Natali Dizdar foto Boris Poljičanin

Natali Dizdar iza koje je 15 godina uspješne karijere, ovog proljeća 12.05.2018. u 20 sati, imat će svoj prvi samostalni koncert u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Za glazbene miljenike i vjerne slušatelje istančanog glazbenog ukusa, Natali Dizdar će u društvu svojih prijatelja,  suradnika i ovog puta posebnih gostiju, izvesti jednu pravu glazbenu senzaciju. U proširenom sastavu svog benda i svojih dugogodišnjih suradnika – glazbenika,  s osvježenim  aranžmanima i zanimljivim gostima, održat će se koncert koji će obuhvatiti svaki segment impresivne karijere. Prelijepa Natali u svom dugogodišnjem radu zauzela je visoko pozicionirano mjesto na glazbenoj sceni u Hrvatskoj i šire, te je u proteklih 15-tak godina postala vlasnica četiri albuma i pregršt glazbenih nagrada. Mnogobrojni hitovi, poput:  ‘Ne daj‘Zamijenit ću te gorim’‘Grijeh‘, ‘Stranac’, ‘Stop’, ‘Nećeš me, zar ne’, i drugi obilježili su njen glazbeni put, a kontinuirana prisutnost u radijskom eteru i sceni samo je velika potvrda koliko je truda, timskog rada, talenta, znanja i vremena bilo potrebno za dobiti jedno tako veliko povjerenje.
U društvu Natali Dizdar te večeri na pozornici će se naći suradnici, prijatelji i glazbenici s kojima Natali surađuje od samoga početka. Bit će tu Darko Rundek, koji je za Natali napisao pjesmu Mjesecu je dosadnoCoco Mosquito, alfa i omega popularnih  Jinxa, producent prva dva albuma, uključujući i ZKMDino Šaran koji dolazi iz Sarajeva, autor najvećih hitova poput GrijehStranac i Mjesto za jednoMjesto za dvoje, te popularni band Mayales.

U postavi matičnog benda bit će osvježenja u liku glazbenog producenta albuma „Iluzije“ Pavla  Miholjevića i klavijaturista benda Porto Morto Hrvoje Klemenčića.
Na bubnju je Ivan Levačić, na bas gitari Marino Vinja, na gitarama Pavle Miholjević i Vlado Mirčeta, klavijaturama Hrvoje Klemenčić i sjajna back vokalistica Ines Nožica.
Piše D.T. Foto Boris Poljičanin

About The Author

Related posts