Travanj 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Napokon progovorila: Djeca su je napustila zbog kontroverzne vjere, no skandaloznog oca obožavaju

nicole kidman i tom cruise ss

Australska glumica gotovo nikad ne govori o svojoj djeci.

Nicole Kidman od 1990. do 2001. godine bila je u braku s kolegom Tomom Cruiseom s kojim je posvojila dvoje djece – kćer Isabellu i sina Connora.

Od razvoda koji se dogodio zbog njegove opsjednutosti kontroverznom Scijentološkom crkvom djeca su prešla na ovu vjeru te žive s ocem, a godinama se šuška kako je glumica potpuno izgubila kontakt s djecom. U nedavnom intervjuu Nicole je napokon priznala kako su oboje izabrali vjeru umjesto nje, no za njih i majčinstvo imala je samo lijepe riječi.

“Majčinstvo je putovanje. Bit će uspona i padova, bez obzira na to jeste li posvojili ili rodili dijete. Djeca trebaju ljubav. Oni su odabrali da budu dio scijentologije. Naš je posao kao roditelja da im uvijek damo bezuvjetnu ljubav”, izjavila je za djecu koju su ona i Tom posvojili.

tom cruise nicole kidman inst ss
image-172563

Naglasila je i kako se s godinama pomirila zbog takve odluke, no inzistira na tome da ih i dalje voli i podržava te se trudi održati kontakt s njima.

Ipak, 52-godišnjoj glumici navodno je bilo zabranjeno doći na vjenčanje svog sina u ožujku ove godine, a to joj je navodno poručio bivši suprug u dogovoru sa sinom. 26-godišnji Connor potpuno je opsjednut svojim ocem te mu nikada ne proturiječi, dok je Isabella navodno vjerni pobornik spomenute crkve, no ne tako gorljiv kao muški članovi obitelji.

Nicole nikada nije podržavala ovu Crkvu koja ju smatra neprijateljem, odnosno kako oni to nazivaju, “duhovno toksično osobom”.

Slični scenarij bio je i s trećom Tomovom suprugom Katie Holmes, koja je s njihovom kćerkicom Suri od bivšeg supruga navodno pobjegla usred noći kako bi ih spasila od utjecaja Scijentološke crkve.

Prva Tomova supruga Mimi Rogers navodno ga je uvukla u taj svijet u kojem ostale dvije nisu htjele živjeti. Nicole i Tom u braku su proveli ukupno 11 godina, a djecu su posvojili 1992. i 1995. godine. I Katie Holmes velika je neprijateljica Scijentološke crkve, a za kćerkicu Suri Tom navodno i ne pita.
Izvor dnevnik.hr Foto screenshot

About The Author

Related posts