Rujan 23, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

NAMA ugostila kremu hrvatske tekstilne industrije

Kolekcija Elena Conja

Cijelokupno događanje održano je pod pokroviteljstvom SIMORE i Sisačko – moslavačke županije, a u kultnoj zagrebačkoj robnoj kući samo najbolje od svoje kolekcije pokazale su tvrtke AMDSJEANS, Elena Conjar i tvtrka donjeg rublja POUNJE

U posljednjih nekoliko godina hrvatska tekstilna industrija pokušava svojim inovativnim dizajnom podići razinu svoje kvalitete, usluge te na taj način postati konkurentna na zahtjevnom tekstilnom međunarodnom tržištu. Među liderima ove grane poseban primat zauzima Sisačko-moslavačka županija u čijim je pogonima već nekoliko godina odvija najveća zastupljenost hrvatske tekstilne industrije. Kako bi javnosti približila svoje vizije i kreativne ideje za budućnost, ideje koje će tekstilnu industriju pogurati preko granica i donijeti joj stabilnu poziciju na međunarodnom tržištu danas je u prostoru robne robne kuće NAMA, u središtu Zagreba (Ilica 4) održano predstavljanje brojnih domaćih brandova koji su predstavili svoje recentne kolekcije za domaće i inozemno tržište.

Pod pokroviteljstvom SIMORE i Sisačko – moslavačke županije, u kultnoj robnoj kući Nama kroz atraktivan modni performans prikazane su muške i ženske kolekcije odjeće prepoznatljivih hrvatskih modnih brandova AMDSJEANS, Elena Conjar te rublja tvrtke POUNJE. Svojim kolekcijama, ali i inovativnim dizajnom, brojnim posjetiteljima, ali i mnogim prolaznicima predstavljeno je najbolje od hrvatske tekstilne industrije koja dolazi iz Sisačko moslavačke županije. A što danas može ponuditi hrvatska tekstilna industrija došli su između ostalog vidjeti i: župan Sisačko-moslovačke županije Ivo Žinić, Kristina Krepela, Marija Husar, Marija Cvitanović, Marija Borić, Ankica Dobrić, Josipa Pavičić-Berardini, Mirna Medaković, Zlatko Horvat I brojni dr.

Pod odličnom voditeljskom palicom Maria Petrekovića, plesnih koreografija skupine Kelkope te iznimnih glazbenih nastupa glazbenika Ivane Rushaidat i Ante Gele hrvatska tekstilna industrija dobila je uistinu kvalitetnu promociju, ali i status koji zaslužuje zbog svog konstantnog rada, ali i želje za stalnim napredovanjem i željom da se približi visokim standardima koje su ispred nje stavili europski konkurenti.

Ovo lijepo događanje organizirano je od strane razvojne agencije Sisačko-moslavačke županije SI-MO-RA osnovane 2006. godine s ciljem poticanja regionalnog i lokalnog gospodarskog razvoja,koja svojim stručnim i učinkovitim radom pomaže gradovima i općinama, tvrtkama, obrtnicima, zadrugama, udrugama i drugim subjektima s područja županije u njihovom poslovanju i realizaciji projekata.

Piše D.T. Foto Show Bizz Press/John Pavlish

About The Author

Related posts