Lipanj 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nakon teškog razvoda i borbe za skrbništvo nad djecom, nekoć najljepši par napokon sklopio dogovor

brad pitt angelina jolie screenshot

Slavni glumački par Angelina Jolie i Brad Pitt nekoć su bili najljepši holivudski par, no nakon dugogodišnje ljubavi – došlo je do razvoda.

Raspad njihove veze bio je tužan i pun gorčine, a najveće žrtve puknuća tog odnosa bila su njihova mnogobrojna djeca. Nakon par godina suđenja i stalnih sudskih parnica kojima su glumac i glumica pokušavali doći do dogovora oko skrbništva nad djecom – došlo je do prekretnice.

Tek par mjeseci nakon što je Brad zaprijetio Angelini financijskim sankcijama ako ne pristane na finalizaciju razvoda, par se dogovorio oko toga s kime će djeca provesti ovo ljeto.

brad pitt angelina jolie screenshot
image-168241

Zbog toga što Angelina snima film i jako je zauzeta, pristala je na to da ovo cijelo ljeto njihova djeca provedu s Bradom na njegovom imanju. Kako Angelina prije nije htjela ni čuti za to da podijeli skrbništvo s Bradom, ovo se smatra ogromnim pomakom u njihovom odnosu nakon prekida.

Brad je navodno presretan jer su nakon prekida njegova djeca jako malo vremena provodila s njime. No nije samo on sretan, i njegovi roditelji su ushićeni što će napokon moći provesti više vremena s unucima, otkrio je izvor blizak paru.

Kako je u medije došla priča o tome da Brad ima agresivne ispade i ponekad loše tretira svoju djecu, javnost je velikom većinom davala podršku Angelini, no posljednjih mjeseci je došlo do obrata. Mediji su se raspisali o tome kako glumica zavlači brakorazvodni postupak jer se želi pomoriti s bivšom ljubavi. S druge pak strane, Brad je krenuo dalje, a šuškalo se i da je u vezi s Charlize Theron.

Brad i Angelina zajedno imaju šestero djece.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot

About The Author

Related posts